dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / HomenoiZ! Voor talent uit Leeuwarden
HomenoiZ! Voor talent uit Leeuwarden

HomenoiZ! Voor talent uit Leeuwarden

  • Nederland
  • HomenoiZ! Voor talent uit Leeuwarden. Iedereen krijgt de kans om op vrijdag 28 november 2014 tussen 20:00u en 00:00u zijn of/haar talent te tonen in Poppodium Romein in Leeuwarden. Zingen, dansen, gedichten schrijven, jongleren of ander talent mogen jongeren tonen op een professioneel podium.
  • Homenoiz 2014
  • Rico511 Productions
  • http://www.rico511productions.nl/homenoiz-2014/
  • ricardo-511@hotmail.com

Homenoiz 2014
HomenoiZ! Voor talent uit Leeuwarden.

Georganiseerd door Welzijn Centraal, Jongeren Advies Raad, Leeuwarder Collectief, Albiet en Rico511 Productions. HomenoiZ wordt gehouden in Poppodium Romein van 20:00u tot 00:00u gelegen aan de Bagijnestraat 59 in Leeuwarden.

Het is een  talentenavond voor jong talent uit Leeuwarden in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Voor de jongeren staan 2 podia klaar om al hun talenten te tonen in de vormen van jongleren tot rappen en van opera tot death metal.

De hoofdacts zijn Kidsforce en Cyrilo.

De line-up is: Flowbo, Hiewi, Young Fellas, Ibo, Yeero, The Mark, Marjolein Barendrecht, Gerben Kriesst, Boy Schilperoord, Senneviëne Jurel, Randy van der Harst, Kelly de Haan, Ganneth en meer.

HomenoiZ is een jaarlijks terugkerend fenomeen waarbij jongeren de kans krijgen om “en public” op een professioneel podium hun kunsten te vertonen.

Hierbij kunnen zij vanuit hun eigen kracht schijnen en laten zien waar zij toe in staat zijn op de 12e editie van HomenoiZ.

Via het aanmeldformulier op http://www.rico511productions.nl/homenoiz-2014/ kunnen jonge  talenten zich opgeven.

Op dit moment zijn er 18 aanmeldingen.

De entree is gratis en de deuren zijn open vanaf  19:30u.

HomenoiZ is dé talentenavond voor beginnend en opkomend talent in Leeuwarden en laat zien dat HomenoiZ leeft in Leeuwarden!

https://www.facebook.com/events/269681946489450/?fref=ts

Over Rico511

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top