woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Honda Motor Europe verlengt de samenwerking met AkzoNobel tot 2019
Honda Motor Europe verlengt de samenwerking met AkzoNobel tot 2019

Honda Motor Europe verlengt de samenwerking met AkzoNobel tot 2019

  • Internationale
  • Honda Motor Europe heeft de samenwerking met AkzoNobel Performance Coatings als een van de twee preferred suppliers van autoreparatielakken aan Honda dealers en erkende schadeherstelbedrijven in Europa verlengd.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/honda_motor_europe_verlengt_de_samenwerking_met_akzonobel_tot_2019.aspx

Het vijfjarig contract verlengt het partnerschap tot maart 2019 en omvat de levering en ondersteuning van AkzoNobel’s merken Sikkens en Lesonal.

“Sterke partnerschappen met vooraanstaande leveranciers zijn belangrijker dan ooit”, aldus Neil Read, Global Key Account Manager bij AkzoNobel Vehicle Refinishes. “AkzoNobel heeft al vele jaren nauw met Honda samengewerkt in een aantal van haar belangrijkste markten, en we zijn verheugd dat onze samenwerking wordt voortgezet.”

“Honda heeft voor ons gekozen vanwege de prestaties van onze producten en ons netwerk-management, met name op het gebied van personeelstraining bij schadeherstelbedrijven,” vervolgde Read. “Onze training zal de cultuur van optimaal presteren, snelle reparaties en een ‘in één keer goed’-benadering verder versterken. Met onze ondersteuning kunnen Honda, haar dealers en reparateurs samen met AkzoNobel doorgroeien om de best mogelijke kwaliteit van service en reparatie aan de klant te garanderen.”

Peter Gottschalg, Honda’s manager Body en Paint voor Europa, voegde hieraan toe : “Het assortiment van AkzoNobel heeft in de bedrijfstak een groot aanzien, en de producten worden geleverd met een hoog ondersteuningsniveau. We zijn zeer onder de indruk van de kleurmatching die met tools van AkzoNobel, zoals Mixit Pro wordt bereikt. Dit maakt het volgen en ondersteunen van het netwerk mogelijk, om daarmee het volledige potentieel van het product te benutten.”

Simon Parker, Managing Director van AkzoNobel’s Vehicle Refinishes business, zegt: “Wij zijn een voortrekker op het gebied van productinnovatie, kleurentechnologie en uitmuntende klantenservice en het is onze ambitie om te worden gezien als een echte partner voor onze klanten. Naast het leveren van goede training en volledige technische en logistieke ondersteuning, zal onze wereldwijde aanwezigheid ons helpen om de locale markten waarin we werken beter te begrijpen.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top