vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / “Hondenfotografie” een uniek boek!
“Hondenfotografie” een uniek boek!

“Hondenfotografie” een uniek boek!

  • Nederland
  • Een praktisch handboek over het fotograferen van honden is zojuist verschenen! "Hondenfotografie" is het tweede boek van fotograaf en auteur Femke Puijman.
  • Hondenfotografie-boek2
  • Kyno Focus Hondenfotografie
  • http://www.hondenfotografieboek.nl
  • info@hondenfotografieboek.nl
  • Hoofddorp 21 augustus 2015

Uniek boek over hondenfotografie

Het boek “Hondenfotografie” van fotograaf en auteur Femke Puijman is deze maand als eerste in zijn soort verschenen. Fotograferende hondenliefhebbers kunnen met dit informatieve boek hun hart ophalen. Dankzij de duidelijke tips en stap voor stap uitleg kan iedereen mooie hondenfoto’s maken en behoren mislukte of bewogen foto’s tot het verleden.

Honden zijn met hun snelle beweging zelfs voor de meest ervaren fotograaf een uitdaging om vast te leggen. Toch zijn er duizenden hondeneigenaren die dagelijks foto’s maken van hun geliefde huisdier; in de mand, op vakantie of rennend aan het strand. De teleurstelling is groot als de foto mislukt is. Door middel van handige tips en duidelijke voorbeelden geeft het hondenfotografie boek oplossingen voor de meest voorkomende problemen en leer je hoe je het maximale uit je apparatuur kunt halen.

Femke is inmiddels elf jaar werkzaam als professioneel paarden- en hondenfotograaf. Haar foto’s zijn gepubliceerd in verschillende magazines. Vanuit de fotocursussen die ze geeft kwam de behoefte om een naslagwerk te maken voor cursisten. Dat is uitgegroeid tot een compleet boek met informatie over fotoapparatuur, instellingen, belichting, scherpstellen en natuurlijk het werken met honden.

Het hondenfotografie boek is verkrijgbaar in 3 verschillende versies:
Hardcover, E-book op CD-rom en E-book als digitale download.
En direct via de auteur verkrijgbaar: http://www.hondenfotografieboek.nl
Lezersquotes:

Zeker aan te raden! Duidelijk en gemakkelijk te lezen boek met veel tips en uitleg waarmee je zo aan de slag kunt.” - Ilse

Weer een geweldig boek! Duidelijke uitleg met mooie illustraties.” – Anke

Heerlijk, duidelijk, makkelijk leesbaar en toepasbaar boek!!” – Kim

Over Puijman

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top