woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hondenportretstudio PawPrintz opent haar deuren in Arnhem
Hondenportretstudio PawPrintz opent haar deuren in Arnhem

Hondenportretstudio PawPrintz opent haar deuren in Arnhem

  • Nederland
  • Hondenportretstudio PawPrintz is onlangs van start gegaan in Arnhem.
  • IMG_07201
  • PawPrintz
  • www.pawprintz.nl
  • info@pawprintz.nl
  • Persbericht_PawPrintz

PawPrintz is ontstaan vanuit een voorliefde voor honden en een passie voor fotografie. Het bedrijf is een samenwerking tussen fotograaf Jasper Stenger en kynologisch instructeur Anne Cunningham. Het jonge bedrijf is gehuisvest op de Kleine Campus, het voormalige gymnasium in de Boulevardwijk vlakbij het centrum van Arnhem.

Het karakter van de hond

In de loop der jaren hebben huisdieren een steeds belangrijkere rol binnen het gezin gekregen en hondeneigenaren kunnen dan ook rijkelijk vertellen over hun ‘Luna’, ‘Diesel’, ‘Max’, of ander creatief benaamd huisdier. En daar draait het bij PawPrintz om: karakter. “Elke hond heeft een eigen karakter en dat willen we vastleggen,” aldus Jasper. “Ik vind het heerlijk hoe eerlijk en schaamteloos honden zijn.”

Dieren voorop

“Tijdens iedere fotoshoot staat het welzijn en gemak van het dier voorop,” zegt Anne, die tevens de opleiding hondengedragstherapie in Barneveld volgt. “Het moet voor zowel de eigenaar als de hond een leuke ervaring zijn. De hond krijgt altijd eerst de tijd om te wennen aan de studio en kennis te maken met alle apparatuur. Als een hond stresssignalen vertoont, stoppen we direct en maken we het eerst weer leuk.”

Volg je hart

Tijdens een uitzending naar Afghanistan heeft Jasper zijn liefde voor fotografie ontdekt. Na een hartstilstand op 25-jarige leeftijd werd hij medisch ongeschikt verklaard voor zijn functie binnen de luchtmacht. “Je staat toch anders in het leven en het heeft ons zeker geholpen definitief te besluiten hiermee van start te gaan,” vertelt Jasper.

Alle dieren zijn welkom

PawPrintz is in eerste instantie een hondenportretstudio. Jasper: “Vanwege onze kennis en ervaring is het een logische stap om onze focus op honden te leggen, maar alle dieren zijn natuurlijk welkom.”

www.pawprintz.nl

www.facebook.com/PawPrintz.nl

Over Anne

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top