vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoogseizoen online dating is begonnen
Hoogseizoen online dating is begonnen

Hoogseizoen online dating is begonnen

  • Nederland
  • Elk jaar weer stijgt het aantal aanmeldingen bij online datingsites rond de jaarwisseling naar recordhoogte. Waar komt die enorme toename vandaan?
  • NL_Peak_Graph
  • eDarling
  • http://www.edarling.nl
  • samuel.borst@affinis.de
  • Over eDarling www.edarling.nl richt zich op singles die op zoek zijn naar een lange termijnrelatie. Het matchmakingprincipe is gebaseerd op een uitgebreide wetenschappelijke persoonlijkheidstest bestaande uit meer dan 280 vragen. In combinatie met handmatig gecontroleerde profielen en de bemiddeling van actieve gebruikers probeert eDarling de kwaliteit van haar matches te verhogen. We zijn actief in 24 landen en hebben meer dan 13 miljoen leden. Daarmee zijn we de snelst groeiende datingsite in Europa. Sinds de start in mei 2009 wordt eDarling door haar moederbedrijf Affinitas GmbH vanuit Berlijn aangestuurd. Meer studies en actuele informatie vindt u op onze perspagina: www.edarling.nl/pers. eDarling psychologe Dr. Wiebke Neberich staat u als expert voor interviews graag te woord. Meer informatie over onderzoeken die worden uitgevoerd door eDarling kunt u vinden op onze onderzoekspagina www.edarling.nl/onderzoek of het blog van Dr. Neberich www.science-of-love.org/ Perscontact: Affinitas GmbH / eDarling Anouk de Wijse anouk.dewijse@edarling.nl

Hoogseizoen online dating is begonnen
Explosieve stijging online daters rondom de jaarwisseling

Berlijn, 20.12.2013 – Elk jaar weer stijgt het aantal aanmeldingen bij online datingsites rond de jaarwisseling naar recordhoogte. Datingsite eDarling noteerde bij de jaarwisseling van 2012/2013 een plus van 60% en rekent ook dit jaar op een vergelijkbare aanmeldingspiek.

Wanneer men de aanwas van nieuwe aanmeldingen in de eerste kalenderweek van 2013 met het gemiddeld aantal aanmeldingen van de decembermaand ervoor vergelijkt, is er een duidelijke piek te zien van 60%. Rondom Nieuwjaar bereikt deze toename haar hoogtepunt, waarna het aantal inschrijvingen van nieuwe leden gaandeweg de maand januari weer tot het gebruikelijke niveau stabiliseert.

Wetenschappelijk eDarling-psychologe, Dr. Wiebke Neberich verklaart: “Rond de feestdagen vinden veel singles eindelijk de ruimte om tijd voor zichzelf vrij te maken en zich te richten op hun privéleven. Dan staat de zoektocht naar een partner op de voorgrond en schiet de activiteit op het platform omhoog. Versterkt wordt deze trend door de kerstdagen, de viering van het liefhebben en aandacht voor familie, waarbij de behoefte naar een vaste partner steeds bewuster wordt. Daaropvolgend wordt het goede voornemen van singles in het nieuwe jaar direct in daden omgezet, door zich bij eDarling aan te melden.

 

NL_Peak_Graph

Over Samuel Borst

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top