donderdag, december 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoogvliet krijgt groots sportevenement
Hoogvliet krijgt groots sportevenement

Hoogvliet krijgt groots sportevenement

  • Nederland
  • De Gebiedscommissie van Hoogvliet heeft gisteren in een speciaal daarvoor uitgeschreven vergadering onder leiding van voorzitter Edwin Smid haar steun toegezegd voor een nieuw en groots evenement: de Wielerronde/Halve Marathon Hoogvliet. Dit evenement, dat op zaterdag 20 juni 2015 in Park De Heerlijkheid, staat bol van sport en entertainment. Het wordt één groot feest!
  • Bijeenkomst Hoogvliet - 1
  • Wielersport Promotie Rotterdam
  • http://www.wielerrondehoogvliet.nl
  • robbert.vandewouw@gmail.com
  • De Gebiedscommissie van Hoogvliet heeft gisteren in een speciaal daarvoor uitgeschreven vergadering onder leiding van voorzitter Edwin Smid haar steun toegezegd voor een nieuw en groots evenement: de Wielerronde/Halve Marathon Hoogvliet. Dit evenement, dat op zaterdag 20 juni 2015 in Park De Heerlijkheid, staat bol van sport en entertainment. Het wordt één groot feest!

Gebiedscommissie enthousiast

In de vergadering hebben alle leden volmondig hun steun voor het evenement uitgesproken. De Wielerronde/Halve Marathon Hoogvliet heeft een gevarieerd, breed sportief programma, waaraan veel mensen deelnemen. Voorzitter Edwin Smid: “Met het parcours door de Groene Gordel wordt dit prachtige deel van Hoogvliet ontdekt door diegenen die het niet kennen. Het programma biedt ook gelegenheid aan Hoogvlietse groepen en verenigingen om mee te doen en zich te presenteren. De betrokkenheid is daarmee groot, en dat is voor ons belangrijk. Het is een evenement voor en door bewoners van Hoogvliet. De dag wordt afgesloten met een grandioze feestavond. Het wordt één grote promotie voor alles wat Hoogvliet te bieden heeft. Hoogvliet krijgt naast het midzomerfeest, de intocht en de participarade nu een groot sportevenement waar iedereen van kan genieten. We zijn blij dat het initiatief genomen is. Wij hebben hier heel veel vertrouwen in!”

Meedoen en feesten

Zoals gezegd is 20 juni 2015 een dag vol sport en entertainment. Bij Villa De Heerlijkheid aan de Venkelweg wordt bezoekers een mooi programma aangeboden. De dag begint met de opening van de Sportmarkt. Verenigingen en clubs uit Hoogvliet presenteren zich met clinics en demo’s. Na de opening gaat de Halve van Hoogvliet van start. Naast de halve marathon kan ook een 5 en 10 km worden gelopen, en er is een jeugdloop. ‘s Middags gaat de Wielerronde van start. Niet alleen komen de topamateurs van Nederland aan de start, aan onderdelen als de Dikke Banden Race, de Funklasse en scootmobielrace kunnen Hoogvlieters zelf meedoen. ‘s Avonds wordt het één groot feest met optredens van grote artiesten. Wie dat worden houden we nog even geheim, maar denk aan grote namen.

De organisatie is in handen van een comité van Hoogvlietse vrijwilligers onder leiding van Joop van Gils en Rob de Hair. Joop van Gils: “Ons doel is dat zoveel mogelijk mensen een hele sportieve en gezellige dag beleven. Iedereen kan meedoen. Niet alleen aan de wedstrijden, maar ook in de organisatie. De verenigingen hebben al enthousiast gereageerd op de sportmarkt. Er staan Nederlands kampioen en een Wereldkampioen aan de start en er komt een ronde met oud-wielerprofs. We merken dat het nu al gonst in Hoogvliet. We hebben eerst het plan geschreven en met de gemeente overlegd, maar de eerste sponsors hebben zich al spontaan gemeld. We zijn heel erg blij met de steun en het vertrouwen van de gebiedscommissie en willen Edwin Smid en Marianne van der Ham bedanken voor het advies. Dat is de basis waardoor we nu door kunnen gaan. Het wordt een beregezellig feest dat u niet mag missen!” Rob de Hair, van Wielersport Promotie Rotterdam, vult aan: Met de toezegging kunnen we nu de organisatie vol in gang gaan zetten. Er moet nog een naam worden gekozen, en we gaan nu alle partijen uit Hoogvliet benaderen. Binnenkort gaan de website en facebookpagina online en houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen.”

Over rwouw

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top