zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / HoomStreet verzorgd workshops “Bouw je eigen Container Huis”
HoomStreet verzorgd workshops “Bouw je eigen Container Huis”

HoomStreet verzorgd workshops “Bouw je eigen Container Huis”

  • Nederland
  • Een combinatie van een ecologische oplossing op het gebied van “woon” zelfredzaamheid. Hergebruik een gebruikte zeecontainer en leer deze ombouwen tot een huis of bedrijfsunit.
  • HoomStreet
  • www.hoomstreet.com
  • info@hoomstreet.com

HoomStreet – aanbieder van omgebouwde zeecontainers tot modulaire woningen en bedrijfsunits – gaat vanaf 4 oktober 2018 workshops verzorgen op Texel. Bij deze workshops maken geïnteresseerden kennis met het ombouwproces van zeecontainer tot woonunit en of een Pop-up bedrijfsunit.  Tijdens deze 2-daagse workshops worden onderwerpen behandeld zoals het kiezen van een zeecontainer type, het maken van een functioneel ontwerp, te gebruiken bouwmaterialen, te gebruiken bouwtechnieken, het kiezen van een goede bouw locatie, budgetteren van een eigen container ombouw project, kosten efficiënt te werken en een tijdspad om een container project te realiseren. Op de workshop locatie staat een zeecontainer die wordt omgebouwd tot containerhuis of een Pop-up bedrijfsunit die als referentie project zal dienen. Workshop cursisten krijgen ook de mogelijkheid een 5 weken durende praktijkcursus te volgen om hun container bouwvaardigheden te perfectioneren. Ook kunnen cursisten via aangeboden cursus zich verder verdiepen in het “zelfredzaam” zijn.

Toronto-Shipping-Container-House-Storstac Wireframe-surfaceplan ScreenHunter_164 Jul. 27 11.56TEKAPO-TINY-SHIPPING-CONTAINER-HOME-5-350x350ScreenHunter_163 Jul. 27 11.47

Met schaarste aan “modulaire verplaatsbare maar degelijke huisvesting” en de Tiny Home-beweging in het vizier is onze doelstelling de drempel naar zelfredzaamheid te verlagen. Zeker op het gebied van wonen willen we mensen inspireren en gecreëerde mogelijkheden beschikbaar maken – aldus het management van HoomStreet. Met de  modulaire bouwstijl van woon- en bedrijfsunits die ten aller tijde verplaatsbaar zijn is HoomStreet per direct beschikbaar om mee te helpen denken met het oplossen van tijdelijke huisvesting.  Bijvoorbeeld  ondernemers die opzoek zijn naar tijdelijke huisvesting voor seizoen personeel heeft HoomStreet het “verplaatsbare modulaire dienstwoning” concept klaarliggen, die overigens prima aansluit op het toepassen van inpandig huisvesting.

Naast het verzorgen van genoemde workshops richten wij ons ook op het bouwen en onderhouden van container woningen en of Pop-up bedrijfsunits in het Caribisch gebied, met name St. Maarten. Dit eiland is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en heeft Orkaan Irma op 6 september 2017 doorstaan.

Onze passie is het hergebruiken van materialen, en het toepassen van duurzame en ecologische oplossingen die voornamelijk terug te vinden zijn in al onze ontwerpen. Een ieder die de wens heeft zijn of haar eigen container woning of bedrijfsunit te willen leren bouwen is welkom zich in te schrijven voor de workshop. Meer informatie kan via www.hoomstreet.com en of per email info@hoomstreet.com aangevraagd worden.

HS-Living-the-Eco-Life_slogan.vs.2-transbg_274x86

Over marlinyard

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top