vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hospice Nijkerk e.o. viert jubileum en opening met belangstellenden
Hospice Nijkerk e.o. viert jubileum en opening met belangstellenden

Hospice Nijkerk e.o. viert jubileum en opening met belangstellenden

  • Nederland
  • Hospice Nijkerk e.o. organiseert op vrijdag 1 november haar Jubileum- en Openingsbijeenkomst.
  • Hospice Nijkerk
  • http://www.hospicenijkerk.nl
  • info@hospicenijkerk.nl

Bijzondere bijeenkomst en Open Dag

Dit om een aantal gedenkwaardige feiten te vieren. Op die dag wordt teruggekeken op 20 jaar hospicezorg in Nijkerk, waarvan 5 jaar als Hospice Nijkerk e.o. Ook wordt de in gebruikneming van twee extra gastenkamers gevierd. Na het realiseren van een aanbouw aan het historische gebouw, is de capaciteit van het hospice uitgebreid van vier naar zes gastenkamers. Daarmee kan beter voldaan worden aan de te verwachten zorgvraag uit de regio. Op zaterdag 2 november is het Open Dag in Hospice Nijkerk. Op beide dagen zijn belangstellenden van harte welkom.

1 november – Jubileum- en Openingsbijeenkomst

De Jubileum- en Openingsbijeenkomst heeft het thema ‘Verbinding’. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 1 november in De Fontein aan de Ds. Kuyperstraat 2 te Nijkerk. Het programma start op 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Vanaf 15.30 worden belangstellenden ontvangen met een kopje koffie of thee. Die middag wordt een gevarieerd programma geboden, met presentaties over de historie van het bijzondere pand waarin Hospice Nijkerk gevestigd is en over de historie van de hospicezorg in Nijkerk.

Theatermaakster Nicoline van de Beek zal een passende eenakter opvoeren met als titel ‘Theater van de Laatste Dagen’. Een ontroerende, indrukwekkende vertelling over het werken in de Palliatieve zorg.

Mr. drs. G.D. Renkema, burgemeester van Nijkerk, zal d.m.v. een symbolische handeling de aanbouw met de twee nieuwe gastenkamers officieel openen.

Via een filmpresentatie wordt een impressie gegeven van Hospice Nijkerk. De bijeenkomst eindigt met de voordracht van een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt gedicht, passend bij het thema ‘Verbinding’, waarna er gelegenheid is voor napraten onder het genot van een drankje.

2 november – Open Dag

Op zaterdag 2 november is het Open Dag in Hospice Nijkerk e.o, aan de Vetkamp 23 te Nijkerk. Belangstellenden zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Medewerkers verzorgen een rondleiding.

Er is informatie te verkrijgen over de opnameprocedure en over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk. Via een film wordt een sfeervolle impressie gegeven van het hospice en van de uitbreiding met twee extra kamers. Natuurlijk is er koffie en thee. Er zijn postzegels en handgemaakte artikelen te koop, waarvan de opbrengst bestemd is voor het hospice.

www.hospicenijkerk.nl

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top