zondag, februari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hou jij ook zo van koken?
Hou jij ook zo van koken?

Hou jij ook zo van koken?

  • Nederland
  • Hou jij ook zo van koken? Dan is MijnReceptenboek echt wat voor jou!
  • logo
  • MijnReceptenboek.nl
  • http://www.mijnreceptenboek.nl
  • melnewego@gmail.com

MijnReceptenboek.nl is een goede informatiebron voor een brede groep. Het is namelijk dé culinaire website van Nederland. Het aantal unieke gebruikers loopt maandelijks op tot 1.500.000 en MijnReceptenboek wordt gemiddeld 2.200.000 keer per maand bezocht. Op de site is álles te vinden wat te maken heeft met het bereiden van eten. Er zijn keuzes uit tienduizenden authentieke recepten. Tevens wordt er veel allergieëninformatie gegeven en MijnReceptenboek.nl heeft 600 pagina’s vol met ingrediënteninformatie. Ook kan je vragen stellen aan andere leden, maar bijvoorbeeld ook adviezen geven en/of uitleg geven over de bereiding van je recept. Dit kan in één van de tientallen forums op de website.

Doe ook mee

Word ook gratis lid van MijnReceptenboek.nl en ontvang tijdelijk bij het toevoegen van minimaal 5 recepten een GRATIS MijnReceptenboek fietstas t.w.v. €19,95. Aanmelden kan via deze link: http://www.mijnreceptenboek.nl/aanmelden/.

Dit is echt handig!

MijnReceptenboek heeft een unieke spraakbestuurde functie op zijn receptenpagina’s. Een vieze computerbeeldscherm, een vieze tablet of een vieze telefoon is helemaal niet meer nodig, Door te klikken op het microfoon icoontje kan er gebruik gemaakt worden van de geactiveerde navigatiefuncties. Dit is uniek en erg handig! MijnReceptenboek.nl is de enige receptensite die beschikt over de spraakbestuurde functie.

Over MarloesB

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top