woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Houss.nl dealer geworden van Bloomingville, House Doctor en Umbra
Houss.nl dealer geworden van Bloomingville, House Doctor en Umbra

Houss.nl dealer geworden van Bloomingville, House Doctor en Umbra

  • Nederland
  • De online woonwinkel Houss.nl is dealer geworden van de populaire woonmerken Bloomingville, House Doctor en Umbra.
  • Logo-Houss-NL
  • Houss
  • http://www.houss.nl
  • info@houss.nl

7-10-2015 – Kort voordat de woonmaand Oktober begint, heeft de webshop Houss.nl bekend gemaakt dat deze webshop het dealerschap van grote woonmerken zoals Bloomingville, House Doctor en PTMD Collection heeft verkegen. Op Houss.nl vind je complete collecties van deze woonmerken. Van bijvoorbeeld opbergmanden en wasmanden tot aan meubels voor iedere kamer in huis. Deze woonmerken zijn immens populair en worden in vele media uitgelicht. De webshop Houss.nl geeft aan dat men met deze merken kan inspringen op de groeiende behoefte naar woonaccessoires, meubelen en verlichting in dezelfde stijl. Decoraties van deze merken zie je veel voorbijkomen in de bekende woonbladen, waardoor er al een stabiele vraag vanuit de trouwe volgers van de woonbladen ontstaat. Houss.nl is zeer content met de nieuwe woonmerken en zal naar eigen zeggen de komende tijd steeds meer bekende- en onbekende woonmerken aan het assortiment toevoegen. Voor de de echte merkenliefhebber is dit natuurlijk geweldig nieuws.
Houss.nl is een bekende online woonwinkel in Nederland. Het bedrijf is ontstaat vanuit een fysiek concept en zag mark in het online verkopen van woonartikelen. De toenemende technologische ontwikkelen en het natuurlijk gemakzucht van de mens, deed het bedrijf de stap nemen in de kans. in de woonwebshop vind je kleine decoraties tot aan grotere meubelstukken. Het bedrijf beweert dat alle artikelen een bepaalde kwaliteit waarborgen, waardoor de consument trendvolle woonartikelen van goede kwaliteit bestellen. Doordat de webshop veel bekende woonmerken waarborgt, zijn ze voorzien van de beste kwaliteit.
De woonartikelen worden voornamelijk uit voorraad geleverd, waardoor de artikelen die voor 23:59 besteld zijn, binnen twee werkdagen bij de consument geleverd worden. Een behoefte die de online klant van tegenwoordig zeker heeft. Wat Houss.nl uniek maakt is het sfeervolle concept. Bij nagenoeg alle producten zijn sfeerfoto’s toegevoegd. De klant in de webshop krijgt hierdoor een idee, hoe het desbetreffende product in het interieur verwerkt kan worden.

Over Houss

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top