zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Houten speelgoed winkel opent deuren in Oisterwijk
Houten speelgoed winkel opent deuren  in Oisterwijk

Houten speelgoed winkel opent deuren in Oisterwijk

  • Nederland
  • Nieuwe houten speelgoed winkel in Oisterwijk opent zijn deuren.
  • il_570xN.442553532_sk2d
  • www.hiphoutenspeelgoed.nl
  • www.hiphoutenspeelgoed.nl
  • info@hiphoutenspeelgoed.nl

OISTERWIJK – Sinds kort heeft Oisterwijk er een nieuwe (web)winkel bij, gevestigd aan de Gemullehoekenweg 23A. De winkel richt zich in eerste instantie op de verkoop van houten speelgoed met een net iets andere uitstraling dan het meeste al bestaande houten speelgoed.

Hip Houten Speelgoed heeft een niet al te groot assortiment, en juist daardoor kunnen ze zich extra richten op klanttevredenheid. Zo is een bestelling op werkdagen voor 17:00 besteld vaak de volgende dag al in huis. Ook de prijzen kunnen op deze manier laag gehouden worden.

Al het speelgoed dat verkocht wordt in de winkel is met de hand gemaakt, en dat geeft een mooie en kwalitatieve uitstraling. Deze kwaliteit zorgt er dan ook voor dat het speelgoed generaties lang mee kan, en zo dus van ouder op kind doorgegeven kan worden!

Eigenaar van Hip Houten Speelgoed, Hugo Melis geeft nog aan “In de afgelopen jaren is er een ware opmars van houten speelgoed winkels in Nederland, maar die richten zich vooral op fabrieksspeelgoed. Juist het met de hand gemaakte speelgoed geeft een uitstraling die er voor zorgt dat het speelgoed ook mooi in de woonkamer kan staan.

Het assortiment zal steeds worden uitgebreid met speelgoed als het aan de volgende eisen voldoet: 100% veilig, een hippe uitstraling en ons eigen testpanel van 2 en 4 jaar moet het akkoord bevinden.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u naar: www.hiphoutenspeelgoed.nl

Hip Houten Speelgoed

Gemullehoekenweg 23A

5061MA  Oisterwijk

Over hmelis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top