vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / HP en ECDef sluiten samenwerkingsovereenkomst
HP en ECDef sluiten samenwerkingsovereenkomst

HP en ECDef sluiten samenwerkingsovereenkomst

  • Internationale
  • Vandaag hebben Carel Banse, Voorziter van de Stichting ECDef en Bart Hogendoorn, Managing Director HP Nederland ten kantore van HP in Amstelveen een samenwerkingsovereenkomst getekend.
  • HP
  • http://www.hp.com
  • herbert.wormgoor@hp.com

HP zal het ECDef helpen met expertise en opleidingscapaciteit die hen helpt hun doelstelling, verhogen van de employability van defensiepersoneel, te bereiken. Het initiatief tot de overeenkomst is genomen door Erik Moen, voormalige militair en veteraan en momenteel werkzaam voor HP. Samen met Managing Director Bart Hogendoorn en HR manager Antonella Cecca is de overeenkomst vormgegeven.

Bart Hogendoorn: “We hebben gemerkt dat de kandidaten via ht ECDef bij uitstek beschikken over een aantal goede competenties op het gebied van doorzettingsvermogen, punctualiteit, teamwork en leidinggevende capaciteiten. Dat zijn competenties die generiek binnen elke organisatie van doorslaggevend belang zijn”.

Om de overeenkomst ook symbolisch kracht bij te zetten hebben Carel Banse en ECDef penningmeester Johan Bekema aan HP een ingelijste tekening van een F-16 overhandigd. Het collectorsitem is in 1998 in beperkte oplage verspreid in het kader van 85 jaar militaire luchtvaart in Nederland.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In de komende periode wordt het gedeelte over de opleidingscapaciteit verder uitgewerkt. Daarna zal bekend worden welke opleidingen tegen welk (gereduceerd) tarief beschikbaar komen voor kandidaten van ECDef. Antonella Cecca zal zitting nemen in de Raad van Advies; zij zal in die functie de stichting ondersteunen met haar brede ervaring op het gebied van HR en arbeidsmobiliteit.

Antonella Cecca: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de genen van onze organisatie. Waar wij ook werken, we houden ons aan de kernwaarden wat betreft ethiek, mensenrechten en duurzaamheid. De hele wereld wordt met grote uitdagingen geconfronteerd; zoals voorzien in de primaire behoeften van een snel groeiende bevolking, het aanpakken van de gevolgen van klimaatverandering en het bevorderen van de wereldwijde gezondheid. Geen enkele entiteit kan deze uitdagingen alleen aan. Overheden, niet-gouvernementele organisaties en bedrijven spelen allemaal een essentiële rol. Om een positieve impact te maken, werken wij samen met instellingen, bedrijven en sectoren. Wij gebruiken onze schaal, talent, partnerships en portfolio om oplossingen te ontwikkelen voor grote milieu-en sociale kwesties”.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top