dinsdag, juli 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hubert Guyot, CEO van Connexxion, start met Low Car Diet
Hubert Guyot, CEO van Connexxion, start met Low Car Diet

Hubert Guyot, CEO van Connexxion, start met Low Car Diet

  • Nederland
  • Donderdagochtend 10 oktober startte de landelijke actie Low Car Diet in Amersfoort. Hubert Guyot, CEO van Connexxion, reist tien dagen lang met de verschillende openbaarvervoer mogelijkheden van en naar zijn werk.
  • LowCarDiet_HG_okt13_klein
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/hubert_guyot_start_met_low_car_diet/3105/

Hubert Guyot over de actie: “Ik ben nu 30 jaar werkzaam in de OV wereld. Mijn hele carrière heb ik intensief gebruik gemaakt van allerlei vormen van openbaar vervoer omdat ik dicht bij de core business wilde staan.

Ik woon in Amsterdam en heb niet de beschikking over een privé auto. Logischerwijs gebruik ik dus het OV voor veel dingen die ik doe in mijn vrije tijd; in Amsterdam maar ook voor diverse bezoeken aan de mooie plekken in Nederland.

Toen mij werd gevraagd om mee te doen aan Low Car Diet heb ik geen seconde geaarzeld. Reizen met het OV is voor mij normaal en natuurlijk.”

Low Car Diet

In het kader van de actie Low Car Diet verruilen topbestuurders en werknemers tien dagen lang hun auto voor alternatief vervoer. De actie maakt onderdeel uit van de Landelijke Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober 2013.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top