zondag, september 27, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Hudson Cybertec lanceert vernieuwde website
Hudson Cybertec lanceert vernieuwde website

Hudson Cybertec lanceert vernieuwde website

  • Europa
  • Hudson Cybertec lanceert nieuwe website: www.hudsoncybertec.com
  • Hudson_Cybertec_03_RGB
  • Hudson Cybertec
  • www.hudsoncybertec.com
  • info@hudsoncybertec.com
  • Den Haag, 6 december 2013 -

Op 6 december is de compleet vernieuwde website van Hudson Cybertec gelanceerd. De website is volledig opnieuw opgezet, met een nieuwe layout, verbeterde navigatie en meer informatie. Met de nieuwe layout wil Hudson Cybertec de communicatie naar de markt verbeteren en een duidelijker inzicht verschaffen in de dienstverlening van het bedrijf. De nieuwe website past binnen de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf en verbetert de communicatie met de markt. De website kan worden bezocht op www.hudsoncybertec.com.

Over Hudson Cybertec

Hudson Cybertec is een wereldwijd actief bedrijf met het hoofdkantoor in Den Haag en heeft volledige focus op cyber security in technische omgevingen. Het bedrijf biedt gespecialiseerde kennis aan organisaties in het industriële segment en bedrijven waar de technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Diepgaande domeinkennis, gecombineerd met ruime ervaring in security en uitgebreide expertise in industriële en technische automatisering, onderscheidt Hudson Cybertec van andere securitybedrijven. Hudson Cybertec is werkzaam in o.a. de domeinen van vitale infrastructuur, waaronder energie, olie & gas, water, (petro-)chemie & procesindustrie, transport, overheden en levert diensten aan installatiebedrijven, system integrators en engineering bureaus. 

Over Hudson Cybertec

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top