maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Huis leegruimen na overlijden
Huis leegruimen na overlijden

Huis leegruimen na overlijden

  • Nederland
  • Inboedel Opruimen.com is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel en discreet opruimen van inboedels.
  • www.inboedelopruimen.com
  • http://www.inboedelopruimen.com
  • beheer.inboedelopruimen@gmail.com

Hoe verdrietig het ook is, nadat een alleenstaande dierbare overleden is, wordt vaak van de nabestaanden verwacht dat zij de woning leegruimen. Het huis kan dan snel doorverkocht of verhuurd worden. Bij Inboedel Opruimen.com kunnen we ons voorstellen dat uw aandacht op dat moment uitgaat naar andere dingen. Of het kan zijn dat u zelf niet in staat bent om de woning leeg te ruimen. Daarom kunt u onze professionele hulp inschakelen voor het leegruimen van het huis en het opruimen van de inboedel. U kunt al het werk met een gerust hart aan ons overdragen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Geen stress voor de deadline

Het huis leeg na overlijden is vaak iets dat snel moet gebeuren. Vooral voor een huurhuis is dit belangrijk, omdat anders de nabestaanden met een extra maand huur blijven zitten. Ook in verzorgingshuizen wordt vaak maar een week de tijd gegeven om het huis leeg te maken. Dit kan aardig wat spanningen opleveren. Als u Inboedel Opruimen.com inschakelt, dan zorgen wij er altijd voor dat ruim binnen de gestelde deadline de woning leeggeruimd is. Dit is mogelijk doordat wij werken met een zeer flexibele planning. U hoeft zich hier dus geen zorgen over te maken.

Terug naar oorspronkelijke staat

Bij huurwoningen geldt vaak dat de woning achtergelaten moet worden zoals deze er oorspronkelijk uitzag. Wij zorgen er dan ook voor dat wij de woning bezemschoon opleveren. Dit betekent dat we het huis leegmaken, de vloerbedekking eruit halen en dat de gordijnrails en verlichting verwijderd worden. Daarnaast voeren we ook kleine reparaties uit, zoals het dichten van gaten in muren en plafonds. Om welk soort woning het ook gaat, wij bieden een oplossing. Blijf dus niet zitten met een huis vol spullen, maar schakel de hulp in van Inboedel Opruimen.com.

Over Inboedel Opruimen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top