zaterdag, december 7, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Huizen en appartementen met zwembad te huur in Lucca, Garfagnana en Versilia in Toscane.
Huizen en appartementen met zwembad te huur in Lucca, Garfagnana en Versilia in Toscane.

Huizen en appartementen met zwembad te huur in Lucca, Garfagnana en Versilia in Toscane.

De Lucca gebied op basis van het agenschap My Holiday Home in Lucca (Myholidayhome.it) is gespecialiseerd in vakantie villa met zwembad, appartement en B&B verhuur aan toeristen uit heel Europa en de wereld.

De oppervlakte van belang is dat van de stad Lucca en zijn omgeving in het  noorden van Toscane, Italië. Gewoon om u een globaal idee is simpel: het bergachtige gebied ten noorden van Lucca Garfagnana heet, het gebied ten noordoosten van Lucca tot Pistoia zijn de heuvels van Lucca (de heuvels productie van de beroemde olijfolie), het gebied tussen Lucca en Pisa aan de zuid-westen is de zogenaamde ruimte van de yohanes bergen, en het gebied ten westen van Lucca uit bergen op de zee is het gerenommeerde Versilia regio. Gesproken talen: IT, EN, DE.

Bezoek mijn FACEBOOK profiel:

http://www.facebook.com/PaolaCorsifromLucca

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top