woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Human ConneXion neemt 50% belang in Bark Consult
Human ConneXion neemt 50% belang in Bark Consult

Human ConneXion neemt 50% belang in Bark Consult

  • Nederland
  • Arbodienstverlener Human ConneXion neemt 50% belang in landelijk reintegratie / outplacement bureau Bark Consult.
  • Wouter en Erik
  • Human ConneXion BV
  • www.humanconnexion.nl
  • info@humanconnexion.nl

Human ConneXion neemt 50% belang in Bark Consult

Arbo-dienstverlener Human ConneXion en reïntegratie-/outplacementbureau Bark Consult gaan hun krachten bundelen. Het werkgebied van Bark Consult en Human ConneXion bestrijkt heel Nederland, met 85 locaties en 28 coaches.

“Nu we nauw gaan samenwerken met Bark Consult kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn”, aldus directeur Erik Wijlhuizen van Human ConneXion. “Als Arbodienst zijn we vooral gericht op werkhervatting van de werknemer, actief terugdringen van meestal langdurig verzuim en 1e spoor-reïntegratie.

In samenspraak met Bark Consult kan makkelijker geschakeld worden naar 2e of zelfs 3e spoor-reïntegratie, indien dat aan de orde is. Dit met inachtneming van de persoonlijke voorkeur en  omstandigheden van de werknemer. Maar ook met juridische en verzekeringskwesties die een reïntegratieproces met zich meebrengt.

”Beide bureaus hebben hetzelfde doel voor ogen: Efficiënte en duurzame terugkeer van de werknemer in het arbeidsproces, minder of liever geen schadelast voor de werkgever.

Bark en Human ConneXion vullen elkaar uitstekend aan.
Wouter Fontein van Bark Consult: “Er is nu één loket en helpdesk, waar de werkgever met alle wensen en vragen over verzuim, reïntegratie, beroepskeuze, loopbaanchecks en outplacement terecht kan.

De dienstverlening zal efficiënter verlopen door centralisatie, de expertise wordt gebundeld en, onze klanten hebben straks nog maar met één backoffice-, administratie- en dossierbewaking te maken.

Vanwege de korte interne lijnen is er een optimale coördinatie. De grotere landelijke dekking is ook een voordeel; er is altijd een coach in de buurt die geraadpleegd kan worden. En last but not least heeft de samenwerking scherpe tarieven tot gevolg.”

Zowel Wijlhuizen als Fontein zijn van mening dat arbodiensten en outplacementbureaus steeds meer kunnen betekenen voor werkgevers: “Er komen steeds meer door de regering opgelegde regels waar een werkgever rekening mee moet houden. De werknemer moet bijvoorbeeld tegenwoordig al tot na de 67-jarige leeftijd doorwerken. Niet in alle beroepen is dat te realiseren. Hoe houd je je mensen aan het werk? Dat is een uitdaging waar vaak onze hulp bij ingeroepen wordt.”

De twee bureaus blijven voorlopig werken onder hun eigen naam.

Over Human ConneXion en Bark Consult:

Human ConneXion heeft haar domicilie in Nijmegen. De Arbo-dienstverleningsorganisatie begeleidt organisaties in hun groei naar een vitale onderneming. Er is een compacte backoffice van vijf medewerkers die de kwaliteit bewaakt, de relaties onderhoudt en de 35 professionals aanstuurt.  Zie www.humanconnexion.nl.

Bark Consult uit Leiden begeleidt, adviseert en ondersteunt werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. De outplacementorganisatie uit Leiden heeft een netwerk met 24 loopbaan- en reïntegratiecoaches op meer dan tachtig locaties in heel Nederland. Zie www.barkconsult.nl.

Meer informatie: Erik Wijlhuizen, directeur ConneXion, telefoon 06 – 53852417 en Wouter Fontein, directeur Bark Consult, telefoon 06 – 51709485.

Bijlage
Foto: Directeuren Erik Wijlhuizen van Human ConneXion en Wouter Fontein van Bark Consult slaan de handen ineen.

Over Erik

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top