zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Persbericht van de Dag / Human Profiling onthult de ware intentie van de gesprekspartner
Human Profiling onthult de ware intentie van de gesprekspartner

Human Profiling onthult de ware intentie van de gesprekspartner

  • Nederland
  • Human Profiling is een wetenschappelijk onderbouwd trainingsprogramma dat de leugen onthult bij je gesprekspartner en 65% meer informatie oplevert tijdens een gesprek. In het nieuwe boek Human Profiling 'De onthulling van de intentie' komen voor- en tegenstanders aan het woord en wordt de wetenschappelijk basis uitgelegd.
  • ICU
  • www.icunl.com
  • fredkramer156@gmail.com

Wat als je alles zou kunnen doorzien wat je gesprekspartner nu werkelijk bedoelt? Wat als je achter de ware intentie komt van het gesproken woord? Wat als je het belang zou kunnen doorgronden van een opgetrokken wenkbrauw; een schijnbaar achteloos gebaar of een vergrote pupil?

Human Profiling wijst aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde studie de weg in het woud van micro- en macro-expressies. Het leert non-verbaal gedrag begrijpen en interpreteren. Het ontdekt de leugen en anticipeert hierop in de vraagstelling. Met het gebruik van Human Profiling is het mogelijk om de basis van een besluit, keuze of advies met 65 procent meer informatie te onderbouwen. Ideaal voor bijvoorbeeld rechters, advocaten, juristen, politiemensen, journalisten, zakenmensen en iedereen die op basis van gesprekken beslissingen moet nemen.

Het trainingsprogramma van Human Profiling is relatief nieuw op de markt maar maakt nu al veel tongen los. Zowel van aanhangers als van critici. In het onlangs verschenen boek; ‘Human Profilng, De onthulling van de intentie’, geven we antwoorden op prangende vragen en leggen we de materie systematisch uit. Ook komen deelnemers en wetenschapper uitgebreid aan het woord.

De controverse die Human Profiling oproept is wellicht voor uw medium een goed onderwerp. .

Vriendelijke groeten,

Fred Kramer, auteur ‘De onthulling van de intentie’

Over Fred

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top