woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Humanitas speelt met vernieuwd magazine in op actuele thema’s
Humanitas speelt met vernieuwd magazine in op actuele thema’s

Humanitas speelt met vernieuwd magazine in op actuele thema’s

  • Nederland
  • In het kader van een herpositionering lanceert vrijwilligersorganisatie Humanitas tijdens de Wereldhumanismedag op 21 juni het compleet vernieuwde magazine Van Mens Tot Mens.
  • Humanitas
  • http://www.humanitas.nl
  • info@humanitas.nl

Met dit bijzondere tijdschrift laat Humanitas zien waar ze voor staat en wat ze doet. Het inspirerende blad speelt in op actuele maatschappelijke thema’s en het activeert mensen om aan de slag te gaan en hun eigen leven zelf vorm te geven.

Actuele maatschappelijke thema’s
Elke Van Mens Tot Mens heeft zijn eigen thema. De eerste editie gaat over eenzaamheid. Een actueel onderwerp in onze samenleving: een op de drie volwassenen in Nederland geeft aan zich eenzaam te voelen. “Met het magazine willen we mensen informeren en inspireren, maar ook handvatten geven om dingen aan te pakken en problemen op te lossen. Zelf, of samen met een vrijwilliger van Humanitas”, vertelt Eva Scholte, directeur Humanitas. De komende edities gaan over opvoeden en detentie.

Herpositionering van Humanitas
Ondanks de hoge naamsbekendheid van Humanitas weten veel mensen niet precies wat Humanitas doet. Eva Scholte: “Dat is jammer, want hierdoor lopen we kansen mis. We moeten ons laten zien in het publieke domein en aantonen dat wij als organisatie een belangrijk aandeel kunnen hebben bij het aanpakken van actuele maatschappelijke problemen.” Met een nieuw merkconcept, een nieuwe communicatiestrategie en een nieuw magazine kan Humanitas haar verhaal vertellen aan iedereen.

Over Humanitas
Humanitas, als vereniging opgericht in 1945 vanuit het humanistische gedachtegoed, houdt zich in Nederland bezig met meer dan 700 activiteiten, waarbij 11.700 vrijwilligers 54.400 deelnemers verder helpen.

Humanitas biedt steun op maat voor iedereen die op eigen kracht een moeilijke situatie wil aanpakken of veranderen. Zoals eenzaamheid, of wanneer je een dierbare verloren hebt, de opvoeding van de kinderen te zwaar is of als de financiële administratie niet op orde is. Met de tools van Humanitas verander je je leven. Zelf. Iedereen kan het. Zonder uitzondering. En lukt het niet alleen, dan wel met elkaar.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top