maandag, februari 17, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / I.R.I.S. Nederland verhuist van Meerssen naar Sittard
I.R.I.S. Nederland verhuist van Meerssen naar Sittard

I.R.I.S. Nederland verhuist van Meerssen naar Sittard

  • Nederland
  • Eind augustus verhuist I.R.I.S. Nederland B.V. van Meerssen naar Sittard. Vanaf de start is I.R.I.S. altijd in Zuid-Limburg gevestigd geweest; eerst (onder de naam Morningstar Systems) in Heerlen en daarna in een historisch pand in het centrum van Meerssen.
  • Impressie Sittard klein
  • I.R.I.S. Nederland
  • www.irisecm.com
  • iris@influx-pr.com
  • Voor redactionele informatie: Influx PR – Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.
Van historische kantooromgeving naar duurzame ‘high tech‘ bedrijfsruimte

Meerssen, 14 augustus 2014 – Eind augustus verhuist I.R.I.S. Nederland B.V. van Meerssen naar Sittard. Vanaf de start is I.R.I.S.  altijd in Zuid-Limburg gevestigd geweest; eerst (onder de naam Morningstar Systems) in Heerlen en daarna in een historisch pand in het centrum van Meerssen.

De activiteiten van I.R.I.S. Nederland blijven voorspoedig groeien en voor die groei is ruimte nodig. Deze is gevonden in Sittard in een vernieuwd gebouw dat qua concept afwijkt van de meeste bedrijfsverzamelgebouwen.
I.R.I.S. Nederland richt zich met Enterprise Information Management (EIM) oplossingen op het verbeteren van informatie-intensieve processen binnen organisaties en tussen organisaties en hun klanten. Centraal daarbij staat de samenhang tussen gestructureerde data, komende uit bijvoorbeeld een ERP of CRM systeem, en ongestructureerde gegevensbronnen, zoals e-mail en documenten.
“De nieuwe en professionele werkomgeving, waar samenwerking gestimuleerd en gefaciliteerd wordt, sluit perfect aan op onze activiteiten”, zegt Rick Gruijters, Sales Manager I.R.I.S. Nederland. “Naast ruimte voor groei is het ook beter en makkelijker bereikbaar, zowel met de auto als openbaar vervoer. Dat is zowel voor onze klanten als de medewerkers belangrijk.”
In de nieuwe locatie – waar I.R.I.S. een kantoortuin op de eerste verdieping betrekt – wordt ook een grote lunchroom gevestigd die kan worden gebruikt voor het nuttigen van een lekkere lunch of gewoon een goede kop koffie. De enorme etalage van het pand maakt het voor I.R.I.S. mogelijk zich duidelijk te profileren. Naast I.R.I.S. vestigt zich binnen enkele maanden nog een ander softwarebedrijf in het gebouw, hiermee krijgt het moderne gebouw ook ‘high-tech’ bewoners. Naast een nieuw kantoor in Sittard beschikt I.R.I.S. ook over een kantoor in Amsterdam.
Het nieuwe adres van I.R.I.S. Nederland BV:  
Bergerweg 170
6135KD Sittard
Telefoon en fax blijven onveranderd:
Tel: +31 (0)43 408 6600
Fax: + 31 (0)43 408 6609
 
Voor I.R.I.S. Nederland betekent de verhuizing dat de bedrijfsruimte wordt vergroot van 300 naar bijna500 m2. De locatie ligt pal naast de Sportzone met Fortuna Sittard, Nederlands eerste betaald voetbalclub. Zo beschikt I.R.I.S. ook op de nieuwe locatie over een stukje historie.

I.R.I.S. Nederland BV – Markt 10 – 6231 LS Meerssen 

Tel: +31 (0) 43 408 6600 – Fax: + 31 (0) 43 408 6609 –
e-mail: 
info.nl@iriscorporate.com internet: www.irisecm.com - www.iriscorporate.com.Over I.R.I.S.

I.R.I.S. heeft als missie de productiviteit en knowhow van haar klanten te verhogen door hen te helpen hun documenten, gegevens en informatie beter te beheren.
I.R.I.S. Products & Technologies ontwikkelt technologieën en producten op het gebied van Intelligente Documentherkenning en commercialiseert haar productportefeuille op wereldwijde schaal aan de hand van krachtige partnerships.
I.R.I.S. Professional Solutions biedt ondernemingen en overheden de kans binnen één enkele onderneming innoverende knowhow en spitstechnologie te vinden voor een doeltreffend beheer van hun documenten, informatiestromen en informatica-infrastructuur.
I.R.I.S. maakt onderdeel uit van Canon Europe. Bij I.R.I.S. zijn meer dan 500 personen werkzaam, verdeeld over vestigingen in Louvain-la-Neuve, Vilvoorde en Brasschaat (België), Orly (Frankrijk), Windhof (Luxemburg), Amsterdam en Meerssen (Nederland), Aken (Duitsland), Delray Beach (Florida, Verenigde Staten), Hong Kong (China), Oslo (Noorwegen) en Kopenhagen (Denemarken).
Meer informatie op: www.irisecm.com en www.iriscorporate.com.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top