maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Icewalk: BIL steunt initiatief van scholier
Icewalk: BIL steunt initiatief van scholier

Icewalk: BIL steunt initiatief van scholier

  • Luxemburg
  • De eerste Luxemburgse deelneemster zijn aan de International Antarctic Expedition 2014 en zo het grote publiek bewust maken van de dreiging die de opwarming van de aarde en het smelten van de ijskap betekenen voor het behoud van Antarctica: dat is de ambitieuze doelstelling van Stéphanie "Fanny" Dedenbach, een jonge leerlinge van 17 jaar.
  • BIL
  • https://www.bil.com
  • info@bil.com

De tiener die ervan droomt naar de Zuidpool te gaan, is altijd al geboeid geweest door dit unieke continent met zijn extreme klimaat. Om het bedrag van 25.000 dollar bij elkaar te krijgen voor de financiering van deze poolexpeditie, heeft Stéphanie de vereniging ICEWALK opgericht en organiseert zij allerlei sponsoringacties om geld in te zamelen (verkoop van T-shirts en handgemaakte pinguïns, enz.). Na haar terugkeer van de Zuidpool is het meisje ook van plan conferenties te houden om het publiek te bewust te maken van de verwoestende gevolgen van het smelten van de ijskap in Antarctica.

BIL is helemaal overtuigd door de zin voor initiatief en de vastberadenheid van de jonge leerlinge die haar droom wil verwezenlijken en deze zaak wil verdedigen, en heeft daarom beslist het project van Stéphanie te steunen met een schenking van 5.000 euro. De bank heeft zich altijd al ingezet voor maatschappelijke en ecologische doelen en is blij ook nu deel uit te maken van de hoofdsponsors van dit mooie avontuur. Volgens de leerlinge uit Esch is het moeilijk om sponsors te vinden in deze tijden van crisis. Daarom is zij verschrikkelijk blij dat haar project zo positief onthaald wordt en vele personen en ondernemingen haar steunen om haar droom waar te maken en de aandacht van het grote publiek te trekken op het bedreigde Antarctica.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top