maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / ICT informatiecentrum bundelt ICT trends 2016 in nieuw boek
ICT informatiecentrum bundelt ICT trends 2016 in nieuw boek

ICT informatiecentrum bundelt ICT trends 2016 in nieuw boek

  • Nederland
  • Het ICT informatiecentrum heeft 'ICT trends 2016' gepubliceerd. In het nieuwe, gratis boek geven tientallen ICT specialisten, marktwatchers, onderzoeksbureaus en leveranciers in meer dan honderd pagina's en bijna veertig artikelen hun jaarlijkse update van actuele trends en ontwikkelingen rond zakelijke ICT toepassingen. Hiermee biedt het boek beslissers de eyeopeners en een overzicht van de aandachtspunten, kansen en valkuilen van hun ICT toepassingen in de nabije toekomst. Het boek is in gedrukte vorm of als ebook beschikbaar op ICTboekensite.nl, het boekenoverzicht van het ICT informatiecentrum.
  • ICT informatiecentrum
  • http://www.ictinformatiecentrum.nl
  • patrick@ictinformatiecentrum.nl

Het ICT informatiecentrum heeft ‘ICT trends 2016′ gepubliceerd. In het nieuwe, gratis boek geven tientallen ICT specialisten, marktwatchers, onderzoeksbureaus en leveranciers in meer dan honderd pagina’s en bijna veertig artikelen hun jaarlijkse update van actuele trends en ontwikkelingen rond zakelijke ICT toepassingen. Hiermee biedt het boek beslissers de eyeopeners en een overzicht van de aandachtspunten, kansen en valkuilen van hun ICT toepassingen in de nabije toekomst. Het boek is in gedrukte vorm of als ebook beschikbaar op ICTboekensite.nl, het boekenoverzicht van het ICT informatiecentrum.

ICT informatiecentrum
Het onafhankelijke ICT informatiecentrum publiceert sinds 2001 boeken, websites, whitepapers, checklists, gidsen en andere media rondom de toepassing en keuze van bedrijfssoftware en andere zakelijke ICT oplossingen. Jaarlijks maken meer dan 200.000 (mee)beslissers gebruik van deze media bij het opzetten en uitvoeren van hun ICT projecten. Het ICT informatiecentrum is volledig zelfstandig, levert geen ICT producten of diensten en heeft daarom geen enkel belang bij de keuze van ICT oplossingen of leveranciers daarvan.

Over ICT informatiecentrum

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top