vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IDBO Training, prijsvechter in bedrijfsopleidingen
IDBO Training, prijsvechter in bedrijfsopleidingen

IDBO Training, prijsvechter in bedrijfsopleidingen

  • Nederland
  • Op 2 april a.s. lanceert IDBO Training een nieuwe aanpak op het gebied van bedrijfsopleidingen. Dit concept, het zogeheten IDBO Training Passe – Partout, bespaart bedrijven en organisaties 50% op de opleidingskosten.
  • prijsvechter
  • IDBO Training
  • http://www.idbogroep.nl
  • ernst.pietersen@idbo.nl
  • Amsterdam 25 maart 2014 – Op 2 april a.s. lanceert IDBO Training een nieuwe aanpak op het gebied van bedrijfsopleidingen. Dit concept, het zogeheten IDBO Training Passe – Partout, bespaart bedrijven en organisaties 50% op de opleidingskosten. Het IDBO Training Passe –Partout biedt een compleet en flexibel open – rooster aanbod van trainingen op het gebied van management, persoonlijke effectiviteit, sales en klantgerichtheid. IDBO profileert zich als de prijsvechter binnen de bedrijfsopleidingenbranche; opmerkelijk betaalbare trainingen waarbij strikt gelet wordt op het behoud van de kwaliteit. Zij richten zich hierdoor op een brede doelgroep, die behoefte heeft aan resultaat, aan kwaliteit en aan betaalbare tarieven. Noot voor de redactie: Meer weten over IDBO? Zie ook www.idbogroep.nl. Voor persgerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Paul Avontuur via T: +31 (0)6-46 723730 E: info@idbo.nl
  • persbericht_nieuw_concept

Het IDBO Training Passe – Partout biedt een compleet en flexibel open – rooster aanbod van trainingen op het gebied van management, persoonlijke effectiviteit, sales en klantgerichtheid. IDBO profileert zich als de prijsvechter binnen de bedrijfsopleidingenbranche; opmerkelijk betaalbare trainingen waarbij strikt gelet wordt op het behoud van de kwaliteit. Zij richten zich hierdoor op een brede doelgroep, die behoefte heeft aan resultaat, aan kwaliteit en aan betaalbare tarieven.

Over IDBO

De oprichters van IDBO, Ernst Pietersen en Paul Avontuur, werkten eerder voor verschillende bedrijven in diverse sales- en managementfuncties. Ernst heeft het verkopen in zijn bloed zitten en Paul is een topmanager met verstand van leren en opleiden. In 2007 besloten zij hun krachten te bundelen en samen een nieuw bedrijf te starten: Indeboks. Een “doos” vol creatieve en innovatieve leeroplossingen om resultaatgerichte organisaties een “high performance boost” te geven. Inmiddels is Indeboks uitgegroeid tot het bedrijf dat onder de naam IDBO (InDeBOks) trainingen en opleidingen verzorgt in de BENELUX en Frankrijk, met een team van trainers, docenten en interim professionals. Met het IDBO Training Passe –Partout bieden zij een oplossing voor het leveren van betaalbare, hoogstaande kwaliteit trainingen.

Over Ernst Pietersen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top