dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IetsDoenOfferte.nl gaat samenwerking aan met GetSales!
IetsDoenOfferte.nl gaat samenwerking aan met GetSales!

IetsDoenOfferte.nl gaat samenwerking aan met GetSales!

  • Nederland
  • IetsDoenOfferte.nl is sinds deze maand een samenwerking aangegaan met het online marketingbureau GetSales. Doel van deze samenwerking is de verbetering van de online vindbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid en het design van IetsDoenOfferte.nl.
  • logo_1
  • IetsDoenOfferte.nl
  • http://www.ietsdoenofferte.nl
  • team@ietsdoenofferte.nl
  • NOOT VOOR DE REDACTIE Voor meer informatie over IetsDoenOfferte.nl kunt u contact opnemen met: Rik Engelen E-mail:rik@ietsdoenofferte.nl Website: www.ietsdoenofferte.nl

Zowel consumenten als bedrijven gaan profiteren van deze samenwerking. IetsDoenOfferte.nl en GetSales verwachten namelijk dat de verbeterde online vindbaarheid van IetsDoenOfferte.nl een forse groei van consumentenaanvragen gaat opleveren. Hierdoor wordt het voor bedrijven aantrekkelijker om actief te zijn op IetsDoenOfferte.nl. Andersom wordt de consument op zijn wenken bediend omdat bedrijven perfect kunnen inspelen op zijn of haar geplaatste aanvraag.

De verwachting is dat IetsDoenOfferte.nl zich in de loop van november in een nieuw jasje heeft gemeten. Tegelijkertijd zal dan ook de online marketingstrategie resultaat gaan opleveren.

Houd IetsDoenOfferte.nl dus de komende maanden goed in de gaten. Er staat genoeg te gebeuren waar u als consument en/of bedrijf enorm van kunt profiteren!

Over NECAnGeL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top