zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IFB hield een warm pleidooi voor private equity in het familiebedrijf
IFB hield een warm pleidooi voor private equity in het familiebedrijf

IFB hield een warm pleidooi voor private equity in het familiebedrijf

  • Belgie
  • Voor het eerst is in België een onderzoek uitgevoerd naar private equity in familiebedrijven. Dat gebeurde in opdracht van het IFB (Instituut voor het Familiebedrijf).
  • GIMV
  • http://www.gimv.com
  • info@gimv.com
  • http://www.gimv.com/view/nl/over-gimv/media-center/nieuwsflash?news=15872845

Het onderzoek werd op 1 oktober voorgesteld tijdens de jaarlijkse “Dag van het Familiebedrijf” in Gent. Ook Gimv’s portfoliobedrijf Viabuild kwam er als case aan bod.hield een warm pleidooi voor private equity in het familiebedrijf.

Voor het eerst is in België een onderzoek uitgevoerd naar private equity in familiebedrijven. Dat gebeurde in opdracht van het IFB (Instituut voor het Familiebedrijf). Het onderzoek werd op 1 oktober voorgesteld tijdens de jaarlijkse “Dag van het Familiebedrijf” in Gent. Ook Gimv’s portfoliobedrijf Viabuild kwam er als case aan bod.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top