dinsdag, december 1, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / IGEL huldigt Thinclientspecialist als Partner van het jaar
IGEL huldigt Thinclientspecialist als Partner van het jaar

IGEL huldigt Thinclientspecialist als Partner van het jaar

  • Nederland
  • IGEL Technology heeft tijdens haar Authorised Partner Event in haar nieuwe onderkomen in Breukelen Thinclientspecialist uitgeroepen tot partner van het jaar. Deze jaarlijkse onderscheiding ontvangt de Drentse IT-onderneming vanwege de innovatieve en breed toegepaste maatwerkoplossingen van IGEL-software en de slagvaardigheid waarmee dat gedaan wordt.
  • IGEL Technology Netherlands
  • info@igel.com

“Thinclientspecialist maakt maximaal gebruik van de kennis en expertise van IGEL-software om slagvaardig en op innovatieve wijze thin clientoplossingen te implementeren bij klanten met complexe IT-omgevingen. Zij denken daarbij actief mee met klanten over situaties die een slimme oplossing vragen”, zegt Hans Vogel, general manager van IGEL Technology in Nederland. Zo zorgde Thinclientspecialist ervoor dat de Hanzehogeschool in Groningen direct flexibele thin client-werkplekken kon realiseren met de UD Pocket, een portable thin client die eind vorig jaar werd geïntroduceerd.

Optimaal thin clientbeheer
Thinclientspecialist adviseert ondernemingen en overheidsorganisaties bij het kiezen van de thin clientoplossing die het beste bij de organisatie past. Daarnaast geeft de IT-specialist advies op maat bij het optimaliseren van het beheer van een thin clientomgeving. De onderneming uit Assen werd twee jaar eerder al onderscheiden als Innovatieve partner van IGEL.

“Wij zijn zeer blij dat we wederom zijn onderscheiden,” zegt Marc Terveer, directeur bij Thinclientspecialist. “We zien het als blijk van grote erkenning: IGEL waardeert zowel onze grondige aanpak als onze strategie om samen met de klant tot een oplossing te komen die optimaal aansluit op zijn wensen en situatie.”

Thin clients zijn betrouwbare, energiebesparende alternatieven voor traditionele desktops. Zij bevatten geen bewegende onderdelen zoals ventilatoren en harde schijven en zijn daardoor minder gevoelig voor slijtage en storingen. Bovendien zijn ze efficiënt op afstand te beheren, waardoor updates en profielen gemakkelijk zijn uit te rollen. Door het lage stroomverbruik helpen thin clients ook nog eens de kosten voor energieverbruik te verlagen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top