zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IJburg rent voor Kika en Mappa Mondo
IJburg rent voor Kika en Mappa Mondo

IJburg rent voor Kika en Mappa Mondo

  • Nederland
  • In het Theo van Gogh park (IJburg) rennen de estafettelopers van team ManualWorld Amsterdam en de verzamelde kinderen van IJburg op 24 mei om geld in te zamelen voor Kika en Mappa Mondo.
  • ManualWorld Amsterdam
  • www.manualworldamsterdam.nl
  • info@manualworldamsterdam.nl
  • Meer informatie en rekeningnummers tbv donaties: facebook.com/estafetteIJburg facebook.com/estafetteDHM Contact: Ron Hof
 info@manualworldamsterdam.nl Tel.: 06-38545529

Het evenement is onderdeel van de estafetteloop Den Helder-Maastricht (426 kilometer) welke o.a. door de tien lopers van team ManualWorld Amsterdam –Den Helder Maastricht 2014 wordt gedaan. Ze doen daar totaal ongeveer 36 uur over en maken een tussenstop op IJburg, de thuisbasis van initiatiefnemer Ron Hof.

De start is midden in de nacht van 24mei in Den Helder (03.00 uur). De lopers zijn naar verwachting rond 13:00 uur op 24mei in het Theo van Goghpark, IJburg. Daar kunnen alle kinderen van IJburg 1, 2 of 3 rondjes mee rennen ter ondersteuning van het team en tbv KiKa en Mappa Mondo. Verzamelen is om 12:30 uur bij het spandoek (start/finish) in het park, rond 14:00 uur zetten de lopers er de pas weer in richting Maastricht.

Er zijn collectebussen aanwezig voor donaties. De totale opbrengst wordt gelijkelijk verdeeld tussen KiKa en Mappa Mondo. Kika financiert onderzoek naar kanker bij kinderen, Mappa Mondo heeft o.a. drie huizen waar gezorgd wordt voor ernstig zieke kinderen welke niet thuis kunnen zijn.

Meer informatie en rekeningnummers tbv donaties:
facebook.com/estafetteIJburg
facebook.com/estafetteDHM
Contact:
Ron Hof
info@manualworldamsterdam.nl
Tel.: 06-38545529

Over ManualWorld

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top