dinsdag, januari 26, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Amsterdam maakt finalisten fotowedstrijd bekend
IKEA Amsterdam maakt finalisten fotowedstrijd bekend

IKEA Amsterdam maakt finalisten fotowedstrijd bekend

  • Nederland
  • ‘De mooiste foto van Amsterdam’. Onder deze noemer heeft IKEA Amsterdam klanten opgeroepen een foto te maken die de hoofdstad in één beeld weergeeft.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/fotowedstrijd-amsterdam

Uit ruim 125 inzendingen heeft de jury vijf foto’s geselecteerd. Vanaf nu kunnen klanten in de winkel, op de afdeling Woondecoratie, stemmen op hun favoriete foto. De winnende foto wordt op 13 mei bekendgemaakt en als ingelijste afbeelding van 100×140 cm opgenomen in de VILSHULT collectie. De foto is vanaf deze zomer exclusief verkrijgbaar bij IKEA Amsterdam.

IKEA Amsterdam is op zoek naar de mooiste foto van Amsterdam. Dit kan een afbeelding zijn van een speciale locatie, gebouw of sfeerbeeld, zolang het maar herkenbaar Amsterdam is. Een vakjury – bestaande uit de professionele fotografen Petra van Velzen en Jean-Luc Truijens en drie medewerkers van IKEA – hebben uit alle inzendingen vijf foto’s geselecteerd.

“Het was geen eenvoudige taak om de mooiste en meest bijzondere beelden te selecteren. We zijn verrast door het hoge niveau van de foto’s en de creativiteit van alle inzendingen dat we in plaats van drie, vijf finalisten hebben gekozen. Het is nu aan de klanten om de winnaar te kiezen en we zijn erg benieuwd welke foto als winnaar uit de bus komt”, zegt Martyn Brache storemanager IKEA Amsterdam.

De winnende foto wordt in een beperkte oplage door IKEA Amsterdam in productie genomen. Bovendien mag de winnaar het eerste gedrukte exemplaar en een IKEA cadeaupas ter waarde van 100 euro in ontvangst nemen. De tweede plaats krijgt een IKEA cadeaupas ter waarde van 50 euro en de derde, vierde en vijfde plaats een cadeaupas van 25 euro.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top