woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Barendrecht opent speciale shop voor zonnepanelen
IKEA Barendrecht opent speciale shop voor zonnepanelen

IKEA Barendrecht opent speciale shop voor zonnepanelen

  • Nederland
  • Het is de derde IKEA winkel in Nederland met deze speciale shop. Het aanbod bestaat uit complete systemen voor zonne-energie, inclusief advisering, installatie, online monitoring van het rendement en garantie. Daarmee stelt IKEA Barendrecht samen met het bedrijf gespecialiseerd in duurzame energie Hanergy haar klanten in staat fors te besparen op de energierekening. Door zelf schone energie op te wekken, dragen mensen bovendien bij aan het realiseren van een duurzamer leven thuis.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/barendrecht-zonnepanelen

Vanaf vandaag staat een gespecialiseerd team Hanergy medewerkers klaar om klanten bij IKEA Barendrecht te informeren over de mogelijkheden van zonne-energie. “Wij zijn erg blij dat we deze systemen nu aan onze klanten kunnen aanbieden. Niet alleen willen we als bedrijf volledig overschakelen op schone energie. Ook willen we betaalbare en praktische oplossingen voor het gebruik van duurzaame energie bereikbaar maken voor de hele regio Barendrecht”, zegt Fabrice Mangia, storemanager van IKEA Barendrecht.

Totaalprijs met IKEA FAMILY voordeel

Om dat doel te bereiken, kiest IKEA voor het leveren van volledige systemen – inclusief advies, installatie en monitoring – tegen een scherpe all-in prijs. IKEA FAMILY leden profiteren van 15 procent voordeel op de totaalprijs. De prijs van een gemiddeld systeem is voor IKEA FAMILY leden 4.400 euro exclusief btw. Dit is de totaalprijs voor zeer hoogwaardige panelen en omvormer, installatie, online monitoring en 25 jaar garantie. Gespecialiseerde medewerkers van Hanergy adviseren IKEA klanten niet alleen over het optimale systeem in hun persoonlijke situatie, zij wijzen ook op de mogelijkheid btw terug te vragen en een zogenoemde groene lening aan te vragen.

Energiebesparing en slimme investering

Met de offerte ontvangen klanten ook een realistische prognose van de jaarlijkse besparing aan energiekosten en de terugverdientijd van de investering. Een gemiddelde systeem van 2,5 kW kan bijvoorbeeld per jaar een besparing van zo’n 500 euro (50 procent) op de kosten voor elektriciteit opleveren. Dat maakt de aanschaf van zonnepanelen een slimme investering in de toekomst, met een gunstig effect op het milieu en de energiekosten.

Zwarte panelen geschikt voor Nederlandse weer

De panelen zijn gemaakt met de zogenaamde ‘thin-film’ technologie. “Dit is op de Nederlandse markt uitzonderlijk, want de meest panelen op de Nederlandse daken zijn poly- of monokristallijne modules. Het voordeel van thin-film panelen is dat ze egaal zwart zijn, wat veel mensen mooier vinden, en dat ze beter presteren met het bewolkte Nederlandse weer”, aldus Fabrice Mangia.

Verdere uitbreiding

IKEA Haarlem, Utrecht en Barendrecht beschikken nu over een shop voor zonne-energie. De komende maanden verschijnen deze speciale shops in alle andere Nederlandse IKEA winkels.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top