zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Barendrecht vanaf zondag 30 november zeven dagen per week open
IKEA Barendrecht vanaf zondag 30 november zeven dagen per week open

IKEA Barendrecht vanaf zondag 30 november zeven dagen per week open

  • Nederland
  • Klanten van IKEA Barendrecht zijn vanaf zondag 30 november zeven dagen per week welkom in het woonwarenhuis. De winkel is vanaf dat moment iedere zondag van 12.00-18.00 uur geopend. Klanten kunnen bovendien vanaf 11.00 uur terecht in het restaurant.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/barendrecht-7-dagen-open

Fabrice Mangia, storemanager IKEA Barendrecht, is blij dat zijn winkel vanaf 30 november elke zondag geopend is. “Door zeven dagen per week open te zijn, spelen wij in op de behoefte van onze klanten. Zij kunnen nu iedere dag van de week bij ons terecht. Ik nodig iedereen van harte uit om op zondag 30 november langs te komen in onze winkel die helemaal in het teken staat van Kerstmis. Een mooi moment om wooninspiratie op te doen voor de feestdagen.”

Speciale shop voor zonne-energie

Nog meer belangrijk nieuws voor klanten van IKEA Barendrecht: de winkel opent in januari een speciale shop voor zonne-energie. Het aanbod bestaat uit complete systemen voor zonne-energie, inclusief advisering, installatie, online monitoring van het rendement en garantie. IKEA Haarlem en IKEA Utrecht beschikken al over een shop voor zonne-energie. De komende maanden verschijnen deze speciale shops in alle andere Nederlandse IKEA winkels.

Klanten die niet in de gelegenheid zijn om langs te komen bij de winkel, kunnen een groot deel van het assortiment ook online bestellen via de webwinkel op IKEA.nl.

Kijk voor meer informatie op IKEA.nl/Barendrecht.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top