dinsdag, november 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA biedt Sinterklaas helpende hand met originele cadeautips voor kinderen
IKEA biedt Sinterklaas helpende hand met originele cadeautips voor kinderen

IKEA biedt Sinterklaas helpende hand met originele cadeautips voor kinderen

  • Nederland
  • Sinterklaas is deze winter bij IKEA aan het goede adres. Bij het woonwarenhuis vind je originele cadeaus voor iedereen: van stoere meisjes en creatieve jongens tot coole tieners. Alle producten zijn gemaakt om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te helpen nieuwe dingen in de wereld te ontdekken. Lees verder voor de cadeautips van IKEA: van schoencadeautjes tot grote cadeaus.
  • 00_PE423719_header_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-sint-kids

Keukenprins(es)

Keukenprinsen- en prinsessen maak je blij met de VINTERKUL roller met verschillende vormen. Door over het deeg te rollen, maak je in een handomdraai feestelijke koekjes. VINTERKUL roller: set van 5 voor € 3.99.

Keukenhulp

Willen jouw kinderen graag helpen in de keuken? Geef ze dan hun eigen DUKTIG speelgoedkeuken cadeau. Van een kookplaat en een wasbak tot een oven, het is net echt. DUKTIG speelgoedkeuken: € 89.95.

Timmerman in de dop

Timmeren, zagen en schuren. Klusjesmannen in de dop kunnen aan de slag met de DUKTIG werkbank. De bank is in hoogte verstelbaar en groeit dus met het kind mee. DUKTIG werkbank: € 49.95.

Eindeloos spelen

Kinderen kunnen eindeloos spelen met de LILLABO garage met takelwagen. De garage heeft verschillende niveaus, vakken, schuifdeuren, parkeerplaatsen en een afneembare oprit. LILLABO garage: € 12.95.

Circusartiest

Help kinderen om hun innerlijke circusartiest te ontdekken met de TRÄNING jongleerset. De ballen en kegels zijn ook te gebruiken als bowlingspel. En de ringen en kegels vormen samen weer een werpspel. TRÄNING jongleerset: € 29.95.

Sprookjes

Sprookjes komen tot leven in het nieuwe SAGOHUS sprookjeshuis. Het huis is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd met drie poppen: een heks en twee kinderen. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld het beroemde sprookje van Hans en Grietje naspelen. SAGOHUS sprookjeshuis: € 14.99.

Kom tot rust

Gamen, tv kijken of gewoon lekker tot rust komen, het kan allemaal in de FLAXIG balansstoel. De stoel is gemaakt om het evenwicht te trainen. De vorm zet kinderen tijdens het zitten aan tot bewegen en schommelen, een stuk beter voor het lichaam dan stilzitten. FLAXIG balansstoel: € 49.95.

In de schijnwerpers

De SYNAS led-lichtbak zet de lievelingsspullen van je kind in de schijnwerpers. Van verzamelingen tot tekeningen. Bovendien creëert de verlichte bodem een gezellige sfeer in de kamer. SYNAS led-lichtbak: € 29.95.

Sportfanaten

De nieuwe textielcollecties van IKEA voor kinderen staan in het teken van passies. Het zachte BOLLKÄR speelgoed in de vorm van sportballen maakt de kamer van een jonge atleet compleet. BOLLKÄR basketbal: € 7.99.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top