zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA brengt ode aan Zweeds erfgoed met nieuwe producten voor oktober
IKEA brengt ode aan Zweeds erfgoed met nieuwe producten voor oktober

IKEA brengt ode aan Zweeds erfgoed met nieuwe producten voor oktober

  • Nederland
  • IKEA brengt in oktober een eerbetoon aan haar Zweedse erfgoed met de lancering van een heleboel nieuwe producten. Van vintage servies tot een klassieke bank.
  • 01_PH121444-Productmailing-Oktober_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-oktober-2014
  • 08_PH121436-Productmailing-Oktober-Papershop-collectie_232

Ook liefhebbers van modern design komen aan hun trekken met moderne opbergoplossingen voor de badkamer. Ontdek de nieuwe producten van IKEA voor oktober.

Klassieker

Met de elegante STOCKSUND bank haal je een echte klassieker in huis. De royale afmetingen en comfortabele vorm nodigen uit om in stijl achterover te leunen. De traditionele Zweedse uitstraling van de bank doet het trouwens ook goed in een modern interieur.

Vintage servies

IKEA zet het Zweedse thema voort met vintage servies. De kommen, borden, bekers en kannen hebben een ambachtelijke uitstraling dankzij de mix van klassieke patronen en de sterke focus op detail en vakmanschap. Zoals de groene DUKNING kommen met historische Zweedse patronen.

Complete oplossing

Het KLIMPEN bureau heeft niet alleen een prachtige Zweedse uitstraling, maar biedt ook een complete oplossing voor de werkplek. Dankzij de talloze opbergmogelijkheden is het heel eenvoudig om al je spullen te organiseren.

Industrieel design

Industrieel design vormt een inspiratiebron voor de ROBERGET bureaustoel. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door kantoren, fabrieken, scholen en ziekenhuizen uit 1900. Het resultaat: een vintage stoel met een moderne twist.

Zweedse platteland

Waan je op het Zweedse platteland met het STRANDKRYPA beddengoed. De botanische prints geven het textiel een natuurlijke en klassieke uitstraling.

Vaarwel rommel

Ook liefhebbers van modern design zijn bij IKEA aan het goede adres. De modulaire LEJEN kasten voor in de badkamer benutten de ruimte optimaal. Stapel ze op elkaar – horizontaal of verticaal – en combineer verschillende maten en kleuren tot een gepersonaliseerde opbergoplossing. Zeg maar dag tegen rommel in de badkamer.

Haal kleur in huis

De IKEA Papershop collectie verwelkomt in oktober een aantal nieuwe producten. De kleurrijke FÄRGTON serie bestaat uit opbergdozen, cadeautassen en muurdecoraties in prachtig groen en bruin.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top