woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA brengt Pinterestbord tot leven in showroom
IKEA brengt Pinterestbord tot leven in showroom

IKEA brengt Pinterestbord tot leven in showroom

  • Nederland
  • Een primeur voor IKEA Amsterdam: in de showroom is vanaf vandaag een Pinterestkamer te bewonderen.
  • 1_IKEA_Pinterest_header_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/pinterest_showroom

Het woonwarenhuis riep in augustus Nederlanders op om hun ideale bad- en slaapkamer te creëren op Pinterest. Bijna 1.000 mensen reageerden op de oproep. Vanessa Obinu uit Hoek van Holland maakte de meest inspirerende collage geïnspireerd door Pippi Langkous. Haar kleurrijke en speelse Pinterestbord is nu tot leven gebracht in de showroom van IKEA Amsterdam.

Vanessa heeft samen met de interieurontwerpers van IKEA haar ideale bad- en slaapkamer tot leven gebracht. De ruimte is de komende maanden te bewonderen bij IKEA Amsterdam. “Ik wilde een ruimte creëren waar mensen zich in alle rust terug kunnen trekken. Hierbij heb ik me laten inspireren door mijn jeugdheldin Pippi Langkous. Het resultaat is fantastisch geworden: een speelse en serene ruimte vol kleur waar je je fantasie de vrije loop kan laten en op de muren mag tekenen. Geweldig dat ik nu andere mensen kan inspireren met mijn ideale bad- en slaapkamer”, aldus Vanessa.

IKEA catalogus 2015

In de IKEA catalogus 2015 staan de slaap- en badkamer in de schijnwerpers. Twee ruimtes die vaak worden vergeten, maar die juist in de huidige drukke maatschappij belangrijker zijn dan ooit om tot jezelf te komen en te ontspannen. De catalogus staat daarom vol ideeën en oplossingen om in deze ruimtes je eigen oase van rust te creëren.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top