vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA brengt warmte in je slaap- en badkamer
IKEA brengt warmte in je slaap- en badkamer

IKEA brengt warmte in je slaap- en badkamer

  • Nederland
  • De dagen worden donkerder en de nachten langer.
  • 02_PH122572_VINRANKA_beddengoed_232
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-slaapkamer-badkamer
  • 08_PH122564_NORDRANA_manden_thumb_232

Het perfecte excuus om je even terug te trekken en thuis te ontspannen. En waar kan dat beter dan in de slaap- en badkamer? Neem de tijd om te relaxen en maak deze ruimtes zo comfortabel mogelijk met de producten van IKEA.

Beste koop

In de winter is niets fijner dan extra lang in bed blijven liggen. Het MALVIK foammatras (90 x 200 cm) geeft het hele lichaam steun en comfort dankzij het gebruik van elastisch foam. Deze maand is het matras als ‘Beste koop’ uit de test van de Consumentenbond gekomen.

Wegkruipen

Is het buiten koud en guur? Kruip lekker weg onder de dekens. Het VINRANKA beddengoed van satijngeweven katoen is erg zacht en heel comfortabel. Door de uitgesproken glans ziet het er ook nog eens prachtig uit op je bed.

Licht in het duisternis

De warme groene kleur van het HURDAL nachtkastje licht zelfs de donkerste dagen op. De natuurlijke adering en knoesten van het massieve grenen geven het meubel een eigen karakter.

Geen probleem

Winterkleren zijn warm en comfortabel, maar nemen ook veel ruimte in. Geen probleem voor NORDLI. De modulaire ladekasten zijn naar eigen voorkeur te combineren. Zo benut je de ruimte optimaal.

Ontspannend licht

Van tanden poetsen tot scheren, er zijn heel wat dagelijkse activiteiten waarvoor je goede badkamerverlichting nodig hebt. De VITEMÖLLA wandlamp geeft niet alleen beter zicht, maar zorgt dankzij de warme gloed ook voor een ontspannende sfeer.

Warme uitstraling

De SILVERAN bank in massief grenen geeft een warme uitstraling aan je badkamer. In de bank zit voldoende ruimte voor het opbergen van handdoeken en andere badkamerspullen.

Royale luxe

Warmte en comfort toevoegen aan je badkamer is heel eenvoudig. Trakteer jezelf op de simpele luxe van een royale badhanddoek. De KALVSJÖN badhanddoek is lekker dik en heeft een hoog absorptievermogen. Heerlijk om na een douche in weg te kruipen.

In de watten

Verander je badkamer in een spa en leg jezelf uitgebreid in de watten met heerlijke lotions en crèmes. De NORDRANA manden bieden plek aan al je make-up en verzorgingsproducten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top