zondag, april 5, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Groningen vanaf 1 december zeven dagen per week open
IKEA Groningen vanaf 1 december zeven dagen per week open

IKEA Groningen vanaf 1 december zeven dagen per week open

  • Nederland
  • Klanten van IKEA Groningen zijn vanaf maandag 1 december zeven dagen per week welkom in het woonwarenhuis. De winkel is vanaf die week iedere zondag van 12.00–18.00 uur geopend. Klanten kunnen bovendien van 11.00 tot 17.30 uur terecht in het restaurant.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/groningen-7-dagen-open

Daarnaast zijn de openingstijden van de zaterdag aangepast naar de openingstijden van de doordeweekse dagen: van 10 tot 21 uur. Het restaurant is op zaterdag van 9.00–20.30 uur geopend.

Sylvia Crosbie, storemanager IKEA Groningen, is blij dat haar winkel vanaf 1 december zeven dagen per week geopend is. “Door elke zondag open te zijn, spelen wij in op de behoefte van onze klanten. Zij kunnen nu iedere dag van de week bij ons terecht. Ik nodig iedereen van harte uit om langs te komen in onze winkel die helemaal in het teken staat van Kerstmis. Een mooi moment om wooninspiratie op te doen voor de feestdagen.”

Goede doelen

Naast Kerstmis, staat IKEA Groningen in december in het teken van twee belangrijke acties voor goede doelen. Zo kunnen klanten traditiegetrouw in december weer profiteren van de ‘Kerstboom voor één piek’-actie. Voor iedere verkochte kerstboom schenkt IKEA Groningen 1 euro aan Natuurmonumenten. Het geld komt ten goede aan een lokaal natuurproject in het Noordlaarderbos. Daarnaast is de Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs weer in volle gang. Voor elk pluchen speelgoedbeest of kinderboek dat wordt verkocht tot en met 4 januari 2015, schenkt de IKEA Foundation 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children.

Klanten die niet in de gelegenheid zijn om langs te komen bij de winkel, kunnen een groot deel van het assortiment ook online bestellen via de webwinkel op IKEA.nl.

Kijk voor meer informatie op IKEA.nl/Groningen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top