zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA helpt gezinnen om meer uit hun tijd samen te halen
IKEA helpt gezinnen om meer uit hun tijd samen te halen

IKEA helpt gezinnen om meer uit hun tijd samen te halen

  • Nederland
  • Gezinnen leven samen in huis, maar echt tijd met elkaar doorbrengen is niet altijd vanzelfsprekend.
  • IKEA
  • http://www.ikea.nl
  • info@ikea.nl

Uit wereldwijd onderzoek* van IKEA onder 11.000 ouders en hun kinderen blijkt dat 72 procent van de ouders meer tijd zou willen hebben om te relaxen met hun kinderen. Als ouders wel tijd hebben om met hun kinderen te spelen, geeft 3 op de 10 aan vaak te gestrest te zijn om hiervan te genieten. Opvallend is dat maar liefst 73 procent van de kinderen tussen 7 en 12 jaar liever met hun ouders speelt, dan televisie kijkt. De nieuwe IKEA catalogus biedt inspirerende oplossingen om meer te halen uit de tijd die gezinnen thuis samen doorbrengen.

IKEA helpt gezinnen al meer dan 40 jaar om het dagelijks leven thuis beter te maken. In al die jaren heeft het woonwarenhuis een schat aan kennis opgebouwd over het leven van gezinnen met kinderen. Deze kennis wordt vertaald naar inspirerende producten en oplossingen voor de belangrijkste speelplaats ter wereld: thuis.

Niet genoeg quality time

Uit het onderzoek onder 11.000 ouders en kinderen blijkt dat slechts 56 procent van de ouders vindt dat ze genoeg quality time met hun kinderen doorbrengen. Daarnaast wil 73 procent meer creativiteit in huis stimuleren. De nieuwe IKEA catalogus 2014 biedt 324 pagina’s vol inspirerende oplossingen om ruimte te creëren om samen te zijn. In de catalogus staat samen tijd doorbrengen centraal. Samen koken, eten of hangen op de bank. Het zijn momenten waar je nauwelijks bij stilstaat, maar waar je juist nog veel meer uit kan halen.

IKEA catalogus reist door Nederland

Wereldwijd worden er ruim 210 miljoen exemplaren van de nieuwe IKEA catalogus verspreid in 30 talen en 44 landen. Het meest verspreide drukwerk ter wereld valt vanaf komende week weer bij miljoenen Nederlandse huishoudens op de deurmat. Vaak is de catalogus een naslagwerk waar mensen het hele jaar door inspiratie uit halen. Dit jaar krijgt Nederland de kans om een wel heel bijzonder exemplaar te bemachtigen. Vanaf 13 augustus reist een enorm IKEA huis door Nederland. Voorbijgangers kunnen letterlijk de fotoshoot van de nieuwe catalogus cover binnenstappen en schitteren op de voorkant van hun eigen persoonlijke exemplaar. De tour begint op 13 augustus op het Vredenburgplein in Utrecht. Daarna reist IKEA door naar de Brink in Hengelo (15 augustus), de Bongerd in Heerlen (19 augustus) en het Chasséveld in Breda (21 augustus).

*Resultaten uit het IKEA Play report 2010 – 2013 onder 11.000 ouders en/met kinderen tot 15 jaar in 25 landen

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top