woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA helpt je de koude wintermaanden door met warme producten
IKEA helpt je de koude wintermaanden door met warme producten

IKEA helpt je de koude wintermaanden door met warme producten

  • Nederland
  • Trek je tijdens de koude winterdagen terug in de warmte van een gezellige berghut met de CHALET II collectie van IKEA.
  • 00_header_header_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws-wintertijd
  • 04_VINTERMYS_kaars_232

Nu de dagen weer korter en kouder worden, is niets fijner dan het thuis gezellig maken. Met de warme producten van IKEA kom jij de donkere wintermaanden wel door. Nodig vrienden en familie uit voor een spelletjes- of filmavond en maak het gezellig met kaarsen en warme plaids. Meer heb je deze winter niet nodig.

Zwitserse berghut
Met het SOLRÖK servies uit de CHALET II collectie van IKEA waan je je in een Zwitserse berghut. Verras visite met dampende thee of warme chocolademelk in deze winterse SOLRÖK kop. Verkrijgbaar vanaf 24 november.

Wegkruipen
Is het buiten koud en guur? Blijf lekker binnen, nodig vrienden uit om jullie favoriete film of tv-programma te kijken en kruip samen weg op de bank met het heerlijke ORMHASSEL plaid.

Karakter
Een schapenvacht mag deze winter niet in je interieur ontbreken. De LUDDE schapenvacht geeft je huis niet alleen karakter, maar voelt ook heerlijk zacht onder je voeten.

Romantiek in de sneeuw
Binnen genieten van de romantiek van sneeuw? De VINTERMYS kaars uit de kerstcollectie van IKEA biedt uitkomst.

Warm en knus
Nieuwe kussens zijn een snelle en betaalbare manier om sfeer en comfort toe te voegen aan je interieur. De SOLRÖK kussens uit de CHALET II collectie zorgen voor een warm en knus gevoel in huis. Verkrijgbaar vanaf 24 november.

Sfeermaker
De BORRBY lantaarn is een echte sfeermaker in huis. Combineer verschillende maten voor een speels effect. Geschikt voor binnen en buiten.

Winterse borrel
Nodig vrienden uit voor een winterse borrel. ÖL MÖRK LAGER is het perfecte winterbiertje. Het roodbruine lagerbier heeft een volle, moutachtige smaak met een vleugje van geroosterde koffie. Verkrijgbaar in de Swedish Food Market van IKEA.

Aan tafel
Krijg je mensen te eten, maar heb je geen tijd om een compleet diner op tafel te zetten? Een avondje fonduen is net zo leuk. De SENIOR fondueset neemt jou het werk uit handen terwijl de gezelligheid alleen maar groter wordt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top