zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA inspireert met design terrasmeubelen voor publiek gebruik
IKEA inspireert met design terrasmeubelen voor publiek gebruik

IKEA inspireert met design terrasmeubelen voor publiek gebruik

  • Nederland
  • Zet het bordje ‘terras geopend’ maar vast klaar, want het belooft een zomers weekend te worden en IKEA komt met nieuwe design terrasmeubelen, speciaal ontwikkeld voor publiek gebruik.
  • 01_PH128781_header_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/tunholmen-productnieuws

De praktische stoelen en tafels van de TUNHOLMEN serie zijn gemaakt van roestvrij aluminium en dus licht, stevig en onderhoudsvriendelijk. Dankzij het mooie design zijn deze buitenmeubelen* ideaal voor cafés, restaurants en andere horecagelegenheden, maar natuurlijk ook voor je eigen privé terras.

Met het prachtige weer voor de boeg wil iedereen zijn of haar terras zo snel mogelijk op orde hebben. De nieuwe TUNHOLMEN serie is speciaal ontworpen voor publiek gebruik, bijvoorbeeld horecagelegenheden. Zo zijn de compacte, lichtgewicht terrasstoelen makkelijk op te stellen en op te stapelen. De aluminium stoelen zijn uit één stuk gemaakt, waardoor ze bijzonder stevig en toch eenvoudig hanteerbaar zijn. De zitting is voorzien van een opening om water af te voeren.

Verstelbare poten

De terrastafel van de TUNHOLMEN serie is, net als de stoel, zeer praktisch ontworpen. Je kan de tafel eenvoudig inklappen en in elkaar schuiven, waardoor er minder opbergruimte nodig is. Is de terrasvloer niet helemaal gelijk? De poten van de tafels zijn verstelbaar, zodat ze niet wiebelen wanneer je erop leunt of er een glas op zet. Ook handig: onder het tafelblad zit een haak waar je een tas aan kan ophangen. Dan hoeft die niet op de grond te staan.

Democratisch design

De tafels en stoelen van de TUNHOLMEN serie zijn ontworpen volgens het Democratisch design principe van IKEA. Dit betekent dat vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en de prijs van de producten zó op elkaar zijn afgestemd, dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze meubelen te kopen. De nieuwe terrasmeubelen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle IKEA vestigingen en via de webwinkel.

*Deze tafels en stoelen zijn getest voor gebruik in openbare buitenruimtes en voldoet aan de eisen t.a.v. veiligheid, duurzaamheid en stabiliteit volgens de volgende norm: EN581.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top