zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA kerstbomenactie levert recordbedrag op voor behoud Nederlandse natuur
IKEA kerstbomenactie levert recordbedrag op voor behoud Nederlandse natuur

IKEA kerstbomenactie levert recordbedrag op voor behoud Nederlandse natuur

  • Nederland
  • De ‘Kerstboom voor één piek’-actie van IKEA heeft 74.373 euro opgeleverd voor Natuurmonumenten, de hoogste opbrengst sinds de start van de actie vier jaar geleden.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/kerstbomenactie

Lisen Wirén, Sustainability Manager van IKEA Nederland, overhandigde de cheque aan Marc van den Tweel, Algemeen Directeur van Natuurmonumenten. Het geld wordt besteed aan het onderhoud en herstel van 12 natuurgebieden in Nederland.

Met de kerstbomenactie levert IKEA voor het 4e jaar een bijdrage aan het behoud van de Nederlandse natuur. Voor elke kerstboom die in december bij IKEA is verkocht, doneert het woonwarenhuis een euro aan Natuurmonumenten. “Bij IKEA streven we naar een positieve impact op de mensen en de planeet. Dat doen we ver weg, maar ook dichtbij. Daar is de kerstbomenactie een mooi voorbeeld van. Samen met onze klanten kunnen we dit jaar weer een geweldige bijdrage leveren aan het behoud van natuurgebieden in de regio’s van onze winkels”, aldus Lisen Wirén.

12 lokale natuurprojecten

Alle 12 winkels van IKEA hebben gespaard voor een ander natuurgebied in de regio. Zo geeft IKEA Eindhoven 4.371 euro aan natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Dit geld wordt besteed aan een natuurlijke speelvoorziening voor kinderen bij het bezoekerscentrum. De opbrengst van IKEA Breda gaat naar de Oranjepolder in Oosterhout en komt ten goede aan het planten van knotwilgen. Zie hieronder het volledige overzicht voor alle vestigingen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top