zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Nederland bedankt medewerkers
IKEA Nederland bedankt medewerkers

IKEA Nederland bedankt medewerkers

  • Nederland
  • De IKEA Group stort dit jaar een wereldwijde bijdrage van € 100 miljoen in het loyaliteitsprogramma ‘Tack!’ ten bate van de pensioenplannen van de medewerkers.
  • 01-TACK_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/tack_2014

Bij de lancering van Tack! een jaar geleden is een eenmalige startbijdrage van € 100 miljoen gestort. Daarmee komt het totale bedrag nu op € 200 miljoen.

“Het loyaliteitsprogramma Tack! van de IKEA Group is geïnspireerd door de wens van Ingvar Kamprad om het succes van de IKEA Group te delen met de medewerkers. Tack is het Zweedse woord voor ‘dankjewel’, en met dit programma willen we dan ook onze waardering en dankbaarheid tonen voor de loyaliteit van onze medewerkers en de bijdrage die zij leveren aan het succes van IKEA. Welke functie je ook hebt binnen IKEA, iedereen is belangrijk voor onze voortdurende groei”, aldus Kristina Johansson, Country Manager IKEA Nederland.

Alle in aanmerking komende medewerkers in Nederland krijgen hetzelfde bedrag naar rato van het aantal uren dat ze werken, ongeacht in welke eenheid, functie of salarisschaal ze zitten. Het totale fonds wordt onder alle landen binnen de IKEA Group verdeeld naar rato van het totaal aan salarissen en lonen in elk land. Voor elk volledig boekjaar in dienst wordt voor elke individuele medewerker een bedrag opzijgezet. Na vijf opeenvolgende boekjaren in dienst zijn medewerkers gerechtigd deze dotaties te ontvangen als een bijdrage aan hun pensioenplan.

Het Tack! programma, de One IKEA prestatiebonus – waarvoor ook alle medewerkers van de IKEA Group in aanmerking komen – en het basissalaris vormen samen een sterk arbeidsvoorwaardenpakket. Kristina: “Wij geloven dat we met deze twee programma’s de IKEA Group nog steviger positioneren als een fijne plek om te werken, nu én in de toekomst.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top