woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA Nederland heeft hoogste medewerkerstevredenheid in de retail sector
IKEA Nederland heeft hoogste medewerkerstevredenheid in de retail sector

IKEA Nederland heeft hoogste medewerkerstevredenheid in de retail sector

  • Nederland
  • IKEA Nederland komt als beste retailer uit de bus in het jaarlijkse onderzoek naar de tevredenheid van medewerkers van zakenblad Incompany.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/incompany

Onderzoeksbureau Motivaction heeft ruim 70.000 medewerkers van de 200 grootste werkgevers in Nederland gevraagd om hun werkgever te beoordelen op 18 aspecten. In de overall lijst staat IKEA op de 10e plaats.

“IKEA doet het ieder jaar goed in het Incompany200 onderzoek. De afgelopen 10 jaar stond het woonwarenhuis bijna elk jaar op de eerste plaats in de sector detail- en groothandel. Ook dit jaar komt IKEA weer als winnaar uit de bus. Vooral op de vlakken ‘collegialiteit’, ‘contact met leidinggevenden’ en ‘werksfeer’ scoort IKEA goed. Een geweldige prestatie”, aldus René Gerhardus, Managing Partner Incompany.

“Dit is een fantastische blijk van waardering van alle collega’s. Bij ons komen mensen op de eerste plaats. Wij geloven dat unieke individuen IKEA beter maken. Bij ons staan groei en ontwikkeling dan ook centraal. Dit zorgt voor een open en eerlijke cultuur. Het is dankzij deze sterke cultuur dat wij een beter dagelijks bestaan kunnen creëren voor onze klanten”, aldus Inge Arts, HR Manager IKEA Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top