woensdag, december 12, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA tovert meubels om tot draadloze oplaadstations
IKEA tovert meubels om tot draadloze oplaadstations

IKEA tovert meubels om tot draadloze oplaadstations

  • Nederland
  • Je smartphone of tablet opladen via een nachtkastje of bureaulamp? Het kan met de baanbrekende nieuwe designcollectie van IKEA: Wireless Charging.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/wireless-charging

Het woonwarenhuis tovert meubels om tot draadloze opladers en maakt zo een einde aan losse kabels en andere oplaad-ergernissen in huis. Door het stijlvolle ontwerp zijn de meubels, naast functioneel, ook een aanwinst voor je interieur. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 15 april.

“We gebruiken onze smartphones de hele dag door. Tot het vervelende moment dat je batterij leeg is. Op de één of andere manier is je oplader op deze momenten altijd zoek of zit het snoer in de knoop”, vertelt Richard la Graauw, Interior Design Manager IKEA Nederland. “Dankzij deze nieuwe collectie wordt opladen een natuurlijk onderdeel van je interieur. Het resultaat is een slimmer, mooier en bijna draadloos huis.”

Versmelting met interieur

De Wireless Charging collectie bestaat uit een aantal nieuwe stijlvolle meubels met ingebouwd draadloos oplaadstation, zoals het SELJE nachtkasje en de RIGGAD bureaulamp. Ook bevat de collectie diverse losse mobiele oplaadstations, NORDMÄRKE, die je overal in huis kan neerleggen zodat je van elke gewenste plek een draadloos oplaadstation maakt. Daarnaast zijn er oplaadstations zoals MORIK en JYSSEN die je eenvoudig kan monteren in bestaande meubels, zodat je ook van je bestaande tafel, bureau of nachtkastje een draadloze oplaadplek maakt.

Hoe werkt het?

Om een smartphone of tablet draadloos op te laden, moet deze beschikken over de zogenoemde Qi standaard. Heeft het toestel deze ingebouwde functie niet, dan biedt IKEA speciale VITAHULT oplaadhoesjes die je eenvoudig om je iPhone of Samsung toestel doet. Je legt je smartphone of tablet vervolgens op het plusteken en voila, het toestel laadt op. Alle Wireless Charging producten hebben bovendien een USB-uitgang, zodat je ook andere apparatuur eenvoudig kan aansluiten en opladen.

Home Smart

Onder de noemer ‘Home Smart’ ontwikkelt IKEA continue innovatieve en slimme oplossingen die het dagelijks leven thuis makkelijker en beter maken.

De Wireless Charging collectie is daar een onderdeel van. Eerder kondigde het woonwarenhuis al aan het aantal democratic designcollecties aanzienlijk te verhogen. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs centraal staat. Zo werkt het IKEA designteam samen met verschillende ontwerpers, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top