woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA: Verras visite met fika: een zoete traditie uit Zweden
IKEA: Verras visite met fika: een zoete traditie uit Zweden

IKEA: Verras visite met fika: een zoete traditie uit Zweden

  • Nederland
  • In Zweden nemen ze niet zomaar een koffiepauze, ze nemen een ‘fika’. Even ontspannen en bijkletsen onder het genot van een kop koffie en een zoete lekkernij.
  • 00-PX101712-Verras-visite-met-FIKA-een-zoete-traditie-uit-Zweden-480-240
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/fika-een-zoete-traditie-uit-Zweden
  • 04-PE366413-IKEA-365-etagere-232-186

Een heilig moment waar Zweden elke dag ruim de tijd voor nemen. Hoog tijd dat Nederland ook kennismaakt met deze zoete traditie. Verras visite eens met een typisch Zweedse fika. IKEA heeft alles in huis voor een gezellig Zweeds koffiemoment.

Gek op zoet

Van taarten tot koekjes en kaneelrollen. Zweden zijn gek op zoet. Zonder een zoete lekkernij is je fika dan ook niet compleet. De Swedish Food Market van IKEA ligt gelukkig vol met Zweedse zoetigheden, zoals KANELBULLAR kaneelbroodjes.

Indruk maken

Maak indruk op je gasten met zelfgebakken muffins. Niemand hoeft te weten dat het eigenlijk een fluitje van een cent was. Giet warm water rechtstreeks in de verpakking, schud, schenk het beslag in bakvormpjes, bakken in de oven en klaar!

Onmisbaar

Met al dat lekkers zijn servetten onmisbaar. De FÖRSTÅELIG servetten zijn niet alleen handig, maar staan ook nog eens leuk.

Presentatie

Een mooie presentatie is het halve werk. Presenteer je lekkernijen op de IKEA 365+ etagère. De schalen zijn afneembaar, zodat je ze naar wens kan combineren en in hoogte kan variëren.

Koffieleuten

Zweden zijn echte koffieleuten en kunnen zich scharen onder de grootse koffiedrinkers ter wereld. In Zweden drink je dan ook koffie uit grote mokken. Zoals deze vrolijke UNGDOM bekers.

Filter, bonen of pads?

Ook voor koffie ben je bij IKEA aan het juiste adres. In de Swedish Food Market kan je kiezen uit filterkoffie, bonen of koffiepads.

Theekransje

Drink je liever thee? Dankzij de theepot en bijbehorende koppen uit de limited edition RYSSBY collectie smaakt jouw kopje thee extra lekker.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top