woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA verrast Koen (10 jaar) met eerste sample van zijn droomknuffel
IKEA verrast Koen (10 jaar) met eerste sample van zijn droomknuffel

IKEA verrast Koen (10 jaar) met eerste sample van zijn droomknuffel

  • Nederland
  • Een historische dag voor Koen Schnitker (10 jaar) uit Krimpen aan de IJssel: hij werd eergisteren thuis verrast door IKEA met het eerste sample van zijn droomknuffel.
  • 06_IKEA_Koen_232
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/knuffel_koen

In februari werd bekend dat Koen één van de 10 winnaars van de internationale tekenwedstijd van het woonwarenhuis is. De prijs? De tekening van zijn droomknuffel wordt in productie genomen en is in november 2015 verkrijgbaar bij IKEA winkels over de hele wereld. Eergisteren mocht Koen zijn droomknuffel – een groen monster met zes armen, grote tanden en een lieve glimlach – voor het eerst ontmoeten.

Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs

IKEA organiseerde de tekenwedstrijd ter ere van de jaarlijkse Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs. Duizenden kinderen uit 40 landen deden mee aan de tekenwedstrijd. De 10 winnende ontwerpen zijn tijdens de Pluchen Speelgoedactie 2015 als limited edition collectie verkrijgbaar.

In november en december 2015 doneert de IKEA Foundation wereldwijd voor elk verkocht pluchen speelgoedbeest of kinderboek 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top