donderdag, december 13, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA vier maal categoriewinnaar Beste Winkelketen en Webshop Awards
IKEA vier maal categoriewinnaar Beste Winkelketen en Webshop Awards

IKEA vier maal categoriewinnaar Beste Winkelketen en Webshop Awards

  • Nederland
  • IKEA maakt kans op de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2015-2016. Vandaag werden de categoriewinnaars van de publieksprijzen ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2015 en ABN AMRO Webshop Awards 2015 bekendgemaakt.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/beste-winkelketen-sept-15

Het woonwarenhuis won in drie categorieën: Keukens & Badkamers, Slapen en Wonen, terwijl de webwinkel IKEA.nl in de categorie Wonen als winnaar uit de bus kwam. Voor het grootste consumentenonderzoek in de retail beoordeelden zeker 296.000 consumenten hun favoriete winkelketens en webshops.

Mark Ogertschnig, Country Corporate Communication Manager van IKEA Nederland reageert enthousiast op de bekendmaking: “Geweldig dat we in deze categorieën hebben gewonnen. Dit is een groot compliment aan onze 5000 medewerkers van IKEA Nederland. Samen zijn we voortdurend in beweging en altijd op zoek naar nieuwe kansen, wegen, kanalen en manieren om een beter dagelijks bestaan te creëren voor zoveel mogelijk mensen. IKEA gelooft in eerlijkheid en wilskracht. We verlangen ernaar om te vernieuwen, te inspireren en te verrassen. Onze nieuwe merkpositionering ‘aandacht maakt alles mooier’ is hier een mooi voorbeeld van. Deze prijs is een geweldige blijk van waardering van onze klanten. Ik wil hen dan ook hartelijk bedanken voor het stemmen.”

Retailer of the Year Gala

Op donderdag 29 oktober wordt de overall winnaar van de Beste Winkelketen van Nederland 2015 en de Webshop Awards 2015 bekendgemaakt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala. Consumenten kunnen tot die tijd hun beoordelingen blijven insturen via www.bestewinkelketen.nl en www.webshop-awards.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top