woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / IKEA wint VROUW Award voor wireless charging collectie
IKEA wint VROUW Award voor wireless charging collectie

IKEA wint VROUW Award voor wireless charging collectie

  • Nederland
  • IKEA heeft vanavond de Telegraaf VROUW Award gewonnen in de categorie ‘Wonen’. Het woonwarenhuis sleepte de felbegeerde prijs in de wacht voor haar innovatieve Wireless Charging collectie: een serie draadloze opladers die naadloos opgaan in het interieur.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/IKEA-wint-VROUW-Award-voor-Wireless-Charging-Collectie

Elk jaar selecteert een vakjury de beste, mooiste en nieuwste producten voor de Telegraaf VROUW Awards. De lezeressen van VROUW beslissen vervolgens wie deze prijs verdient.

Met de Wireless Charging collectie maakt IKEA een einde aan losse kabels en andere oplaad-ergernissen in huis. De collectie bestaat uit een aantal stijlvolle meubels met ingebouwd draadloos oplaadstation, zoals een nachtkasje en een bureaulamp. Je hoeft alleen maar je telefoon op het plusteken te leggen. Daarnaast heeft IKEA een serie losse oplaadstations ontworpen, die je door het strakke, eenvoudige ontwerp overal in huis kan neerleggen. Een bestaand meubel omtoveren tot een draadloze oplaadplek? Ook dat is geen probleem dankzij de oplaadstations die je eenvoudig kan monteren in bijvoorbeeld een bestaande tafel, bureau of nachtkastje.

Natuurlijk onderdeel

Martin Sanne, Sales Leader van IKEA Nederland, nam de prijs vanavond in ontvangst tijdens de uitreiking in het College Hotel in Amsterdam. “Bij IKEA zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen. De Wireless Charging collectie is daar een prachtig voorbeeld van. Hoe vaak komt het niet voor dat je een oplader kwijt bent of dat er een wirwar van snoeren in de weg ligt? Dat is nu verleden tijd. Deze collectie is even functioneel als stijlvol, waardoor opladen een natuurlijk onderdeel wordt van je interieur. Ik wil de lezeressen van VROUW hartelijk bedanken voor het stemmen!”, aldus Sanne.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top