zaterdag, juli 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ikwiliets.be: Een vliegende start
Ikwiliets.be: Een vliegende start

Ikwiliets.be: Een vliegende start

  • Belgie
  • ikwiliets.be neemt een vliegende start in België en wordt op enkele maanden tijd nummer 2 in België!
  • ikwiliets.be_1
  • Padawan Group
  • www.padawangroup.com
  • dimitry.dessers@gmail.com

Eerder in 2014, kort na zijn Franstalige evenknie, werd Ikwiliets.be gelanceerd , een online zoekertjessite in België. Op minder dan een jaar tijd groeide Ikwiliets.be uit tot een sterke speler in de markt met meer dan 1,7 miljoen actieve zoekertjes!

Een goed idee en een duidelijke visie

Van bij het begin had ikwiliets.be een duidelijke visie om de markt nieuw leven in te blazen met een kwalitatieve en klantgerichte oplossing. Ze ontwikkelde een innovatief product op een interactief platform dat de verwachtingen van de klant identificeert, anticipeert en inlost om zich zo te onderscheiden van de concurrentie.

Een vliegende start

Deze aanpak valt duidelijk in de smaak want ikwiliets.be behoort na slechts enkele maanden al tot de top 3 in de online zoekertjesmarkt! De 1,7 miljoen zoekertjes vertegenwoordigen een breed aanbod verspreid over 12 categorieën en 110 subcategorieën. In de autorubriek steekt de site zelfs 2dehands voorbij met 47.904 zoekertjes ten opzichte van 42.345.

Een eigen winkel voor iedereen

De grootste troef van ikwiliets.be is de Etalage feature, die laat u toe om uw eigen online winkel te maken in slechts enkele klikken. Deze service is volledig gratis voor zowel partculiere als professionele verkopers. Met deze Etalage heeft men als het ware een eigen winkel binnen ikwiliets.be die men volledig kan personaliseren met een naam, beschrijving en achtergrondafbeelding. Hier kan men makkelijk advertenties plaatsen, beheren en aanpassen. Via uw Etalage kan u ook heel eenvoudig de waarde van uw voorraad en verkopen bijhouden. Door al uw advertenties te bundelen op één locatie verhoogt u de zichtbaarheid van uw aanbiedingen.

Een nieuwe generatie zoekertjes

Ikwiliets.be biedt nog meer innovatieve functies die de gebruiksvriendelijkheid garanderen:

  • Een gratis matchmail die men kan instellen en u waarschuwt wanneer een advertentie verschijnt die voldoet aan uw criteria zoals categorie, locatie of trefwoord.
  • Een gratis vergelijkingstool om de beste voorwerpen te vinden tegen de beste prijs
  • Verwijs een Vriend programma dat trouwe klanten beloont
  • Een volledige integratie met Sociale Media. Verkopers kunnen op die manier heel makkelijk hun advertenties delen met hun sociale kring.

Al deze elementen samen maken van ikwiliets.be het ideale platform om kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen.

Over Dimipadawan

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top