dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Ilse Crawford ontwerpt collectie voor IKEA
Ilse Crawford ontwerpt collectie voor IKEA

Ilse Crawford ontwerpt collectie voor IKEA

  • Internationale
  • IKEA heeft haar krachten gebundeld met Ilse Crawford van design Studioilse.
  • 01_IKEA_Ilse_Crawford_header_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/ilse_crawford

Met de samenwerking zoeken het woonwarenhuis en de toonaangevende Britse designer de grenzen van materiaalgebruik en productiemethodes op. Het resultaat? De SINNERLIG collectie: 30 producten gemaakt van natuurlijke materialen voor een beter dagelijks leven thuis. Zo is er een hoofdrol weggelegd voor kurk, een duurzaam, warm en geluiddempend materiaal. De SINNERLIG collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

IKEA blijft verrassen met vernieuwende en innovatieve producten. Het woonwarenhuis heeft het aantal democratic designcollecties aanzienlijk verhoogd naar meer dan 10 per jaar. In deze collecties staat het uitproberen van nieuwe dingen centraal waarbij gelet wordt op de juiste combinatie van vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Zo werkt het IKEA designteam samen verschillende ontwerpers en creatieve artiesten, maar ook met leveranciers die werken met nieuwe productiemethodes en materialen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top