donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / In de whitepaper wordt gesteld dat de Energy Data Management-oplossing de energiezuinigheid van een bedrijf kan verbeteren
In de whitepaper wordt gesteld dat de Energy Data Management-oplossing de energiezuinigheid van een bedrijf kan verbeteren

In de whitepaper wordt gesteld dat de Energy Data Management-oplossing de energiezuinigheid van een bedrijf kan verbeteren

  • Nederland
  • Een Energy Data Management-oplossing kan de energiezuinigheid en het energieverbruik van een bedrijf verbeteren, stelt een nieuwe whitepaper van Vodafone.
  • Vodafone-EDM34
  • Vodafone Global Enterprise Ltd.
  • lia.banton@vodafone.com
  • Hello, My client requests for the embedded link within this release. I hope this request can be met. Many thanks.

Rotterdam, Nederland - Een Energy Data Management-oplossing kan de energiezuinigheid en het energieverbruik van een bedrijf verbeteren, stelt een nieuwe whitepaper van Vodafone.

Volgens Vodafone kan met de Energy Data Management-oplossing (EDM) in real-time en tot in detail worden bijgehouden hoe het energiegebruik fluctueert door de werkdag heen en na verloop van tijd. Hierdoor kunnen de gebruikers betere beslissingen nemen ten aanzien van energiezuinigheid in beleid, processen en technologie.

Dankzij de gegevens van de Energy Data Management-oplossing kunnen gebruikers lijnmanagers en medewerkers betrekken bij het oplossen van energieverspilling door onachtzaam gedrag, zoals het ´s nachts aanlaten van lampen of pc´s.

EDM biedt op zelf gekozen intervallen via een bedraad of draadloos netwerk rapporten aan uw centrale beheersystemen. Deze verzamelen de gegevens, zodat real-time bewaking en forecasting voor de lange termijn mogelijk is. Het doel hiervan is dat u EDM kunt gebruiken om uw energieverbruik te benchmarken en om doelen te stellen en verbeteringen op te volgen.

Vodafone heeft aangetoond dat Energy Data Management-oplossingen daadwerkelijk snel rendement kunnen opleveren. Vodafone gebruikte EDM bijvoorbeeld om onnauwkeurige energierekeningen op te sporen. Dat resulteerde in een terugverdientijd van minder dan een jaar. Daarnaast heeft Vodafone zich voorgenomen zijn koolstofuitstoot in de periode van 2008 tot 2020 met behulp van EDM te halveren. Het bedrijf verandert de manier waarop het energie verbruikt en gaat in toenemende mate gebruik maken van hernieuwbare bronnen.

Als u meer wilt lezen over de energiezuinigheid van een bedrijf en over de Energy Data Management-oplossing kunt u hier de whitepaper van Vodafone lezen.

Over eNewsPR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top