donderdag, februari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / In het herfstzonnetje: de prachtige salonboot Avanti
In het herfstzonnetje: de prachtige salonboot Avanti

In het herfstzonnetje: de prachtige salonboot Avanti

  • Nederland
  • In het herfstzonnetje: de prachtige salonboot Avanti
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com
  • Aan boord van een comfortabele salonboot varen door en rondom Amsterdam; dát is pas genieten. Wanneer u op zoek bent naar een fijne boot waarop u een mooie vaartocht door Amsterdam kunt maken, is de salonboot Avanti écht iets voor u.

Aan boord van een comfortabele salonboot varen door en rondom Amsterdam; dát is pas genieten. Wanneer u op zoek bent naar een fijne boot waarop u een mooie vaartocht door Amsterdam kunt maken, is de salonboot Avanti écht iets voor u.

De authentieke Avanti

De salonboot Avanti is afkomstig uit 1909. Ondanks haar leeftijd is deze oude dame nog bijzonder goed in haar werk: u een onvergetelijke dag op het water bezorgen. Wanneer het zonnetje schijnt kunnen het dak en de zijramen geheel worden geopend. Zo kunt u optimaal genieten van het mooie weer. Ook bij minder goed weer zit u, dankzij de verwarming heerlijk warm. Kortom: de Avanti is altijd een goede keuze!

Zeer comfortabel

Aan boord van de salonboot Avanti bent u van alle gemakken voorzien. U vindt er onder andere een toilet, verwarming, royale bar en sfeervolle LED-verlichting, waarmee de salonboot Avanti geschikt is voor vrijwel alle gelegenheden en gezelschappen! Deze comfortabele salonboot biedt ruimte aan maximaal 40 personen.

Gaan en staan waar u maar wilt

Varen door de Amsterdamse grachten, of toch liever richting het IJ of de Amstel? De keuze is aan u. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top